De Leukste dag van Esmay

Argentinië van de verlanglijst strepen

Met Esmay naar het land van de tango

Stel je een dag voor waarop je mag doen wat je maar wilt, met zoveel geld als je maar wilt. Hoe vul je die in? Leuk Mens Esmay zou het wel weten.

Als ik al het geld van de wereld zou hebben zou ik gaan reizen naar zoveel mogelijk landen om inspiratie op te doen voor een nieuwe voorstelling.  Hoog op mijn verlanglijstje staat een reis door Argentinië.”

En hoe verder?
“Rustig wakker worden met een verlaat ontbijtje ergens in de stad Buenos Aires. Daarna rondstruinen, verdwalen en mooie foto’s maken van de stad, om me vervolgens klaar te maken voor Argentijnse tangoles. Even bijkomen van de les met een power nap in een park en me tijdens het diner te goed doen aan een fles bubbels en heerlijke Argentijnse gerechtjes. Daarna de calorietjes eraf dansen en hup: uren zwieren op de dansvloer in een tangosalon.”

Stel je een dag voor waarop je mag doen wat je maar wilt, met zoveel geld als je maar wilt. Hoe vul je die in? Leuk Mens Esmay zou het wel weten.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De Leukste dag van Boris

Wat zou jij doen als je 1 dag alles mocht doen wat je hartje begeert, met al het geld van de wereld? Leuk Mens en DJ Boris weet het wel: “Ik zou in elk geval veel en lekker eten!”

Als kind uit eten

“Anekdotes heb ik zat, zo bestelde ik op mijn zesde al slakken, tot grote verbijstering van de ober."

Het fijne aan thuiskomen

Nathalie is gek op reizen en heeft voor haar blog al heel wat landen aangedaan om de Leukste hotspots te verzamelen. Maar als ze dan eenmaal naar huis moet, is dat ook allemaal geen ramp. Thuis is ook een lekker plekkie! Hoe kom jij het liefste thuis, Nathalie?

Black Light Ping Pong

Rondrennen met een batje in de hand vliegend naar die ene gemeen geslagen pingpongbal op de tafeltennistafel van de camping. Hoeveel vakantieliefdes en vrienden zijn wel niet rondom die pingpongtafel op de camping opgebloeid? Vrij veel denken wij. En daarom vinden wij het met een vleugje nostalgie eigenlijk best leuk dat ping pong weer helemaal hip is.