De Leukste dag van Esmay

Argentinië van de verlanglijst strepen

Met Esmay naar het land van de tango

Stel je een dag voor waarop je mag doen wat je maar wilt, met zoveel geld als je maar wilt. Hoe vul je die in? Leuk Mens Esmay zou het wel weten.

Als ik al het geld van de wereld zou hebben zou ik gaan reizen naar zoveel mogelijk landen om inspiratie op te doen voor een nieuwe voorstelling.  Hoog op mijn verlanglijstje staat een reis door Argentinië.”

En hoe verder?
“Rustig wakker worden met een verlaat ontbijtje ergens in de stad Buenos Aires. Daarna rondstruinen, verdwalen en mooie foto’s maken van de stad, om me vervolgens klaar te maken voor Argentijnse tangoles. Even bijkomen van de les met een power nap in een park en me tijdens het diner te goed doen aan een fles bubbels en heerlijke Argentijnse gerechtjes. Daarna de calorietjes eraf dansen en hup: uren zwieren op de dansvloer in een tangosalon.”

Stel je een dag voor waarop je mag doen wat je maar wilt, met zoveel geld als je maar wilt. Hoe vul je die in? Leuk Mens Esmay zou het wel weten.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Kussen in het Concertgebouw

Indringende zweetlucht, ferm geduw en een glas bier op je hoofd. Leuk is een concertbezoek vaak wel, maar romantisch? 

De plek voor epische optredens

Poppodia zijn een beetje als voetbalclubs: waar je vandaan komt, daar heb je de beste optredens gezien. Dus als je weet waar Farid geboren en getogen is zal deze tip niet als een verrassing komen. Maar klik vooral voor het ‘waarom’...

Gezond eten is niet moeilijk

Het is allemaal best te doen hoor, elke dag een gezonde maaltijd met de nodige vitamines in elkaar draaien. Vooral met de tips van foodie Anja. 

Op fietsvakantie

Ga je op fietsvakantie, dan wil je natuurlijk zo min mogelijk meenemen.