Dansen vóór de zon op komt

Sun-Up Club

De swingendste warming-up voor je werk

Uitgaan van ’s avonds laat tot ’s ochtends heel vroeg is leuk hoor, maar je wordt er wel moe van. En vermoeide mensen, die zijn minder productief op hun werk. Daarnaast zijn de biertjes of wijntjes die je op zo’n avond drinkt nou ook niet echt het beste wat je je lichaam kunt aandoen. Bij Sun-Up Club komen ze met een oplossing: dans in plaats van tot vroeg in de ochtend, vanaf vroeg in de ochtend!

Het feest begint bij Sun-Up Club om half 7 ’s ochtends en duurt tot 8 uur. Alcoholische versnaperingen worden vervangen door thee en groene smoothies, en de vette hap na het feesten maakt plaats voor een ontbijtbuffet. Een DJ draait de leukste plaatjes aan elkaar terwijl jij danst, netwerkt en ontbijt. Tot het tijd is om naar je werk te gaan!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Hotspots met een goed doel

Als wereldverbeteraar helpt Leuk Mens Judith de mensheid graag een handje met haar eigen GEEF Café. Maar daar blijft het niet bij!

Twenty Third Bar

Hier nip je geheel in stijl van de beste margarita’s, voortreffelijke champagne en complexe wijnen.

Leuke app: Rotterdam Routes

Lopen door Rotterdam is echt heus waar superleuk. Helemaal met de app ‘Rotterdam Routes’, waar je 5 verschillende routes kunt uitkiezen. Iedere route heeft een eigen thema en een eigen audiogids, die je het verhaal van Rotjeknor haarfijn vertellen.

 

De 12 leukste brunchtentjes van Nederland

Eitje, koffie, croissantje, een hartige taart… Mmm, een brunch is de perfecte manier om je zondag goed te beginnen. Ideaal voor als je een zware zaterdagavond achter de kiezen hebt – of gewoon, als je lekker hebt uitgeslapen. We hebben de twaalf leukste brunchtentjes van Nederland voor je op een rij gezet. Elke provincie een!