Dansen vóór de zon op komt

Sun-Up Club

De swingendste warming-up voor je werk

Uitgaan van ’s avonds laat tot ’s ochtends heel vroeg is leuk hoor, maar je wordt er wel moe van. En vermoeide mensen, die zijn minder productief op hun werk. Daarnaast zijn de biertjes of wijntjes die je op zo’n avond drinkt nou ook niet echt het beste wat je je lichaam kunt aandoen. Bij Sun-Up Club komen ze met een oplossing: dans in plaats van tot vroeg in de ochtend, vanaf vroeg in de ochtend!

Het feest begint bij Sun-Up Club om half 7 ’s ochtends en duurt tot 8 uur. Alcoholische versnaperingen worden vervangen door thee en groene smoothies, en de vette hap na het feesten maakt plaats voor een ontbijtbuffet. Een DJ draait de leukste plaatjes aan elkaar terwijl jij danst, netwerkt en ontbijt. Tot het tijd is om naar je werk te gaan!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Geheime cocktailbar Door 74

Door 74 is waarschijnlijk de meeste mysterieuze cocktailbar van Amsterdam en omstreken. Zo moet je bijvoorbeeld wel weten waar Door 74 te vinden is want aan de buitenkant is er niets te zien, en op de website vind je enkel een telefoonnummer. Binnenkomen is dus geen vanzelfsprekendheid! 

De Vreemde Eend

In huiskamercafé De Vreemde Eend zijn er regelmatig optredens van artiesten. Leuk is dat je jezelf ook op kunt geven.

Leuke plekjes in Utrecht

Utrecht is de hometown van Marloes Toonen. En ze is niet voor niets Leuk Mens, daarom vertrouwen we haar volledig als het gaat om Leuke plekjes in de gezellige Domstad.

Verrassend theater

"Het bezoeken van mooie voorstellingen met fijne liedjes erin daar vul ik graag mijn tijd mee."