Dansen vóór de zon op komt

Sun-Up Club

De swingendste warming-up voor je werk

Uitgaan van ’s avonds laat tot ’s ochtends heel vroeg is leuk hoor, maar je wordt er wel moe van. En vermoeide mensen, die zijn minder productief op hun werk. Daarnaast zijn de biertjes of wijntjes die je op zo’n avond drinkt nou ook niet echt het beste wat je je lichaam kunt aandoen. Bij Sun-Up Club komen ze met een oplossing: dans in plaats van tot vroeg in de ochtend, vanaf vroeg in de ochtend!

Het feest begint bij Sun-Up Club om half 7 ’s ochtends en duurt tot 8 uur. Alcoholische versnaperingen worden vervangen door thee en groene smoothies, en de vette hap na het feesten maakt plaats voor een ontbijtbuffet. Een DJ draait de leukste plaatjes aan elkaar terwijl jij danst, netwerkt en ontbijt. Tot het tijd is om naar je werk te gaan!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Fleur fleurt je op

Er zijn ruim 3.500 bloemenwinkels in Nederland. Natuurlijk is niet één hetzelfde, maar Opfleuren is wel heel bijzonder.

Lopen door Amsterdam

Van onze vrienden van Ctaste komt nu een nieuwe ervaring die je meegemaakt moet hebben: CtheCity.

Aloha bar

Een bar in een voormalig subtropisch zwemparadijs. Hier kun je het hele jaar van woensdag tot en met zondag terecht voor lunch, diner en cocktails.

Film: 24 Hour Party People

Geen zin om uit te gaan maar wel het gevoel? Bekijk dan de film 24 Hour Party People, getipt door Jojanneke van der Veer (DJ WANNABEASTAR).