Dansen vóór de zon op komt

Sun-Up Club

De swingendste warming-up voor je werk

Uitgaan van ’s avonds laat tot ’s ochtends heel vroeg is leuk hoor, maar je wordt er wel moe van. En vermoeide mensen, die zijn minder productief op hun werk. Daarnaast zijn de biertjes of wijntjes die je op zo’n avond drinkt nou ook niet echt het beste wat je je lichaam kunt aandoen. Bij Sun-Up Club komen ze met een oplossing: dans in plaats van tot vroeg in de ochtend, vanaf vroeg in de ochtend!

Het feest begint bij Sun-Up Club om half 7 ’s ochtends en duurt tot 8 uur. Alcoholische versnaperingen worden vervangen door thee en groene smoothies, en de vette hap na het feesten maakt plaats voor een ontbijtbuffet. Een DJ draait de leukste plaatjes aan elkaar terwijl jij danst, netwerkt en ontbijt. Tot het tijd is om naar je werk te gaan!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Ontdekhoek

De Ontdekhoek is een grote werkplaats voor kinderen van 4-14 jaar waar je zelf proefjes mag doen.

De beste live-acts

De beste live-acts ter wereld… Wie kan ons die beter verklappen dan Vincent Reinders?

De Leukste dag van Esmay

Stel je een dag voor waarop je mag doen wat je maar wilt, met zoveel geld als je maar wilt. Hoe vul je die in? Leuk Mens Esmay zou het wel weten.

Theater voor niet-theaterfans

Hoe vaak ga je naar het theater? Precies. En dat is jammer, want er is zoveel moois te zien. Hopelijk weet Farid wel precies wat er te doen is. Toch Farid? Hallo?