De mooiste hardlooproute van Amsterdam

Westerpark

Lieve konijntjes

Net als Ridiculously photogenic guy vindt Geraldine hardlopen peanuts. Ze heeft dan ook genoeg aandacht voor haar omgeving tijdens het rennen. Voor Leukedingendoen tipt ze haar favoriete parcours in Amsterdam.

“Westerpark Westerpark Westerpark. Al die lieve kleine konijntjes die voor je voeten weg hupsen. Dit park is voor mij dichtbij, ik woon in de Jordaan. Het is stukken fijner dan bijvoorbeeld het Vondelpark. Dat is veel te druk. In het Westerpark heb je bovendien heuveltjes, kleine paadjes en een traintraject: echt heel gevarieerd. Dat maakt een rondje leuker en dus ga ik sneller. Ik ren vaak alleen. Dan kan ik mijn eigen tempo aanhouden.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Honger stillen buiten de deur

Als foodblogger kan het niet anders dan dat je op de hoogte bent van de lekkerste evenementen. Benieuwd? Kee stilt hier haar honger.

Doepark Nooterhof in Zwolle

Voor een lesje duurzaamheid moet je bij ecoarchitect Michael Reynolds zijn. Hij maakte in 2008 van onder andere 1000 autobanden, 6000 conservenblikjes en 7000 flessen een volledig klimaatneutraal huis. Het ‘earthship’ (het lijkt wel Star Wars) staat in Doepark Nooterhof in Zwolle.

Top 5 Leuke-lente-dingen

De zon heeft nog niet haar volle sterkte bereikt, maar dat maakt Leuke dingen doen in de lente juist zo leuk!

Deze accounts moet je volgen

We vroegen ons af wie of wat Nynke in de gaten houdt op het internet… Van Twitter- tot Instagramaccounts.  En als je zelf wilt schrijven, hoe kun je dat dan het beste doen?