De mooiste hardlooproute van Amsterdam

Westerpark

Lieve konijntjes

Net als Ridiculously photogenic guy vindt Geraldine hardlopen peanuts. Ze heeft dan ook genoeg aandacht voor haar omgeving tijdens het rennen. Voor Leukedingendoen tipt ze haar favoriete parcours in Amsterdam.

“Westerpark Westerpark Westerpark. Al die lieve kleine konijntjes die voor je voeten weg hupsen. Dit park is voor mij dichtbij, ik woon in de Jordaan. Het is stukken fijner dan bijvoorbeeld het Vondelpark. Dat is veel te druk. In het Westerpark heb je bovendien heuveltjes, kleine paadjes en een traintraject: echt heel gevarieerd. Dat maakt een rondje leuker en dus ga ik sneller. Ik ren vaak alleen. Dan kan ik mijn eigen tempo aanhouden.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Lezen met de buren

Sharing is caring - ook als het op leesvoer aankomt. Daarom is een Minibieb ook zo leuk. Dit kleine kastje hang je op in de buurt en stop je vol met boeken die je toch al uit hebt.

Vijf geweldige albums

Vraag Isis van der Wel niet om haar top vijf all time favoriete albums, want die kan ze simpelweg niet geven. Maar vijf albums waar ze geweldig van kan genieten, die heeft ze wel! Plus de tip om er eens even goed voor te gaan zitten…

Grappige overnachtingen

Een beetje de clown uithangen. Maar dan zonder rode neus en gigantisch grote schoenen. Maar wel met kleurtjes én gezelligheid. We hebben de grappigste overnachtingen voor je op een rijtje gezet. Van noord tot zuid, en van oost tot west. Waar slaap je als clown nou het best?

RijksakademieOPEN

Benieuwd naar het idee achter een kunstwerk? Bezoek de opendagen van de Rijksakademie in Amsterdam en kom erachter..