Het ‘zomaar’ cadeau

Voor niet ‘zomaar’ iemand

Rena geeft graag

Ben jij gewend om alleen cadeautjes te geven als het moet? Volgens Leuk Mens Rena zijn de spontane cadeautjes nou juist het leukst! Niet voor niets heeft ze een winkeltje Hear Hear, vol leuke presentjes.

“Het ideale cadeau is wat mij betreft het cadeau dat je ‘zomaar’ geeft. Een cadeau dat niet gebonden is aan een verjaardag of een feestdag, maar wat iemand aan jou deed denken en het daarom voor je gekocht heeft. Kleine (schrijf)boekjes, een lieve kaart, sieraden, zachte nieuwe pantoffels, een ontbijtje buiten de deur…”

Geef een etentje
“Het vinden van een cadeautje voor mannen is vaak wat minder makkelijk dan voor vrouwen en kinderen maar met het cliché ‘de liefde van de man gaat door de maag’ zit je altijd goed! Neem ‘m dus gewoon lekker mee uit eten.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Knallend kerstdiner

Leg tijdens het dekken van de kersttafel al bij elk bord een Christmas cracker, wel zo leuk!

Kleuren met Makii

Met de geweldig leuke en kleurrijke illustraties neemt Makii kinderen mee op avontuur. Met hun gekke producten proberen ze kinderen te inspireren hun creativiteit te gebruiken.

De sportieve vader

Is jouw vader constant de hort op, op de hoogte van het laatste nieuwste op sportgebied en dol op zichzelf in het zweet werken?

Home is where the heart is

Nathalie mag dan wel het imago van een globetrotter hebben, stiekem is ze ook best wel een huismus. Thuiskomen vindt ze heerlijk.