Het ‘zomaar’ cadeau

Voor niet ‘zomaar’ iemand

Rena geeft graag

Ben jij gewend om alleen cadeautjes te geven als het moet? Volgens Leuk Mens Rena zijn de spontane cadeautjes nou juist het leukst! Niet voor niets heeft ze een winkeltje Hear Hear, vol leuke presentjes.

“Het ideale cadeau is wat mij betreft het cadeau dat je ‘zomaar’ geeft. Een cadeau dat niet gebonden is aan een verjaardag of een feestdag, maar wat iemand aan jou deed denken en het daarom voor je gekocht heeft. Kleine (schrijf)boekjes, een lieve kaart, sieraden, zachte nieuwe pantoffels, een ontbijtje buiten de deur…”

Geef een etentje
“Het vinden van een cadeautje voor mannen is vaak wat minder makkelijk dan voor vrouwen en kinderen maar met het cliché ‘de liefde van de man gaat door de maag’ zit je altijd goed! Neem ‘m dus gewoon lekker mee uit eten.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De culinaire vader

Jouw vader kan het lekkerste koken van iedereen! Oké, je moeder kan het natuurlijk ook heel goed, maar als papa kookt, dan komt er een feestmaal op tafel.

Het Leukste kerstdiner

Kerstdinerstress? Niet nodig! We hebben tips om het Leukste en Lekkerste kerstdiner van het jaar op tafel te zetten. 

Klembank

Met behulp van de Klembank-poten tover je in een handomdraai drie houten planken om in een bankje. De Klembank bestaat uit 2 poten die je met of zonder set planken kunt bestellen. 

The Upperside

Kersverse kunstenaars: wij kunnen er geen genoeg van krijgen. En The Upperside in Enschede ook niet.