Het ‘zomaar’ cadeau

Voor niet ‘zomaar’ iemand

Rena geeft graag

Ben jij gewend om alleen cadeautjes te geven als het moet? Volgens Leuk Mens Rena zijn de spontane cadeautjes nou juist het leukst! Niet voor niets heeft ze een winkeltje Hear Hear, vol leuke presentjes.

“Het ideale cadeau is wat mij betreft het cadeau dat je ‘zomaar’ geeft. Een cadeau dat niet gebonden is aan een verjaardag of een feestdag, maar wat iemand aan jou deed denken en het daarom voor je gekocht heeft. Kleine (schrijf)boekjes, een lieve kaart, sieraden, zachte nieuwe pantoffels, een ontbijtje buiten de deur…”

Geef een etentje
“Het vinden van een cadeautje voor mannen is vaak wat minder makkelijk dan voor vrouwen en kinderen maar met het cliché ‘de liefde van de man gaat door de maag’ zit je altijd goed! Neem ‘m dus gewoon lekker mee uit eten.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Slowwood

In Leeuwarden ontwerpt, zaagt, schuurt en lakt Christien Starkenburg de mooiste tafels onder het label SlowWood.

De beste plekken voor een creatieveling

Inspiratie en mooie dingen maken op een lege maag, dat kan natuurlijk niet. Inspiratie voor Leuk Mens Julien komt dan ook gewoon geserveerd op een bord. Alhoewel…

Geschiedenijslesje

We gaan even terug naar het jaar 1936. Toen begon meneer Valk namelijk een bakkerswinkel in het pittoreske Hellendoorn. Zijn zoon Gerrit kon bovendien een aardig staaltje gebak en ijs maken en voilà: de hele regio was fan van de familie Valk. 

Ondersteboven van groen

Planten zijn niet alleen heel rustgevend, maar ook gezond: ze zuiveren de lucht en zorgen voor zuurstof. Dag stress, hallo zen. Maar wat als je nou eens wat ánders wilt dan de standaard orchidee op je tafel?