Het ‘zomaar’ cadeau

Voor niet ‘zomaar’ iemand

Rena geeft graag

Ben jij gewend om alleen cadeautjes te geven als het moet? Volgens Leuk Mens Rena zijn de spontane cadeautjes nou juist het leukst! Niet voor niets heeft ze een winkeltje Hear Hear, vol leuke presentjes.

“Het ideale cadeau is wat mij betreft het cadeau dat je ‘zomaar’ geeft. Een cadeau dat niet gebonden is aan een verjaardag of een feestdag, maar wat iemand aan jou deed denken en het daarom voor je gekocht heeft. Kleine (schrijf)boekjes, een lieve kaart, sieraden, zachte nieuwe pantoffels, een ontbijtje buiten de deur…”

Geef een etentje
“Het vinden van een cadeautje voor mannen is vaak wat minder makkelijk dan voor vrouwen en kinderen maar met het cliché ‘de liefde van de man gaat door de maag’ zit je altijd goed! Neem ‘m dus gewoon lekker mee uit eten.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Eerste hulp bij Instagram

Naast foto’s van foodies leent Instagram zich ook perfect voor de leukste stylingfoto’s. Moge Leuk Mens en interieurblogger Seline Steba nou stiekem best een beetje verslaafd zijn aan deze app.

Mysterieus diner

Houd jij wel van wat culinair avontuur? De mensen van Mystery Dinner ook. Reserveer een tafeltje en je weet zeker dat je een geweldige avond uit in je agenda kunt zetten.

Een zakje vol schatjes

Wat doe je met alle kleine frutseltjes en kleine pareltjes die je overal en nergens tegenkomt? Bundelen in een fijn zakje en cadeau geven dacht Allround styliste en schatzoeker Nina Nijland. Deze lieflijke schatjes lenen zich perfect als een cadeautje voor iemand die je lief vindt of gewoon als cadeautje voor jezelf. Je weet namelijk nooit wat er precies in zit!

Huis en tafel in kerstsferen

Een boompje hier, een dennenappel daar en kerstlichtjes overal! Het is weer tijd om je huis en kersttafel om te toveren tot een prachtig kerstparadijs.