Moestuinen for Dummies

Makkelijke Moestuin

De zon doet de rest

Tja, daar zit je dan met al je moestuintjes van de bekende grootgrutter. Enthousiast stonden ze een beetje in je woonkamer te kiemen en toen groeiden ze uit hun jasje en moesten ze naar buiten. En nu? Nu maak je een Echte Moestuin. Daar is namelijk niks moeilijks aan en je hebt er niet veel ruimte of een grote tuin voor nodig. Met een beetje frisse lucht en zonlicht op een balkon gaat het ook prima! Bij de Makkelijke Moestuin ben je in één keer klaar. Je bestelt er je bakken (al vanaf 1.20 x 1.20 m), je starterspakket en de zon en jouw groene vingers doen de rest.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Interieur inspiratie ligt op straat

Inspiratieboeken voor interieurs kunnen prachtig zijn. Grote foto’s, inkijkjes in de meest bizar mooie woningen, winkels of bedrijfspanden waar je anders nooit binnenkomt... De tip van Louise slaat alleen alles... 

Leuke Lintjes

Een cadeau krijgen is leuk, maar een cadeau geven is... ook best leuk. Zeker als je flink kunt uitpa.. ehm... inpakken. 

Brainydays by Vera

Elke dag verschijnt er weer een villadorp vol inspirerende interieurartikelen, -items en -nieuws op het internet. Louise is natuurlijk graag op de hoogte van toffe ontwikkelingen. Dit is haar favoriete blog.

Filmrecensies. Door baby's

Wil je weten of die film lachen, gieren, brullen wordt? Dan hoef je geen ellenlange recensie meer door te spitten.