Moestuinen for Dummies

Makkelijke Moestuin

De zon doet de rest

Tja, daar zit je dan met al je moestuintjes van de bekende grootgrutter. Enthousiast stonden ze een beetje in je woonkamer te kiemen en toen groeiden ze uit hun jasje en moesten ze naar buiten. En nu? Nu maak je een Echte Moestuin. Daar is namelijk niks moeilijks aan en je hebt er niet veel ruimte of een grote tuin voor nodig. Met een beetje frisse lucht en zonlicht op een balkon gaat het ook prima! Bij de Makkelijke Moestuin ben je in één keer klaar. Je bestelt er je bakken (al vanaf 1.20 x 1.20 m), je starterspakket en de zon en jouw groene vingers doen de rest.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Paraskevidekatriaphobia

De gemiddelde mens neemt het bijgeloof rondom vrijdag de dertiende met een korreltje zout. Maar er zijn ook mensen die daar minder flexibel in zijn en lijden aan paraskevidekatriaphobia. 

Milledoni

Voer de gegevens in et voila: een lijst met cadeausuggesties rolt zo van je beeldscherm

Persoonlijke chocoladereep

Online je eigen chocoladereep maken met keuze uit bijna 100 verschillende ingrediënten. Nu nog kiezen of je 'm cadeau doet of naar jezelf opstuurt..

Simpel spelletje: boerenbridge

Jan krijgt elke dag de meest indrukwekkende vormen van digitaal vermaak op zijn tv-scherm. Toch draait het niet altijd om games. Dit kaartspel beveelt hij ook van harte aan.