Moestuinen for Dummies

Makkelijke Moestuin

De zon doet de rest

Tja, daar zit je dan met al je moestuintjes van de bekende grootgrutter. Enthousiast stonden ze een beetje in je woonkamer te kiemen en toen groeiden ze uit hun jasje en moesten ze naar buiten. En nu? Nu maak je een Echte Moestuin. Daar is namelijk niks moeilijks aan en je hebt er niet veel ruimte of een grote tuin voor nodig. Met een beetje frisse lucht en zonlicht op een balkon gaat het ook prima! Bij de Makkelijke Moestuin ben je in één keer klaar. Je bestelt er je bakken (al vanaf 1.20 x 1.20 m), je starterspakket en de zon en jouw groene vingers doen de rest.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Crea Bea cursussen

Mooie dingen maken is mooi, maar soms is het handig om een eerste opstapje te krijgen in de vorm van een cursus. Henriette Klein van Metdehand legt uit.

Wie kookt? Tante Bep!

Een lieve tante die voor je zorgt en altijd wat lekkers voor je heeft: zo moet je Tante Bep een beetje zien.

Aan die Amsterdamse grachten

Judith deelt graag haar lievelingsplekjes in onze hoofdstad. Van musea tot hippe hotspots: Judith weet wel waar het leuk is!

Weg met de wegwerpfles

Tetsuro richtte samen met compagnon Tom Niekamp KRNWTR op, een merk voor… kraanwater. "Maar dat water komt toch gewoon gratis uit mijn kraan spritzen?", horen we je denken. En dat klopt natuurlijk. KRNWTR is dan ook geen vernuftig verkooptrucje maar juist een pleidooi voor kraanwater. Tetsuro, leg eens uit!