Houd je straattaal bij

Urban Dictionary

Van Armeens tot Ghanees

Hoe goed zit jij in je straattaal? Zit je te klapperen met je oren als de zogenaamde ‘jongelui’ een gesprek voeren waar je stiekem bij meeluistert in de trein? Dan is de Urban Dictionary wellicht iets voor jou. Er zitten hilarische woorden tussen (veel Engelse, maar ook Nederlandse) en je kunt ook woorden toevoegen als je zelf een leukerd hebt. 

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Workshop zandsculpturen bouwen

Zandsculpturen bekijken is een leuke bezigheid, maar je kunt ze ook zelf maken. Volg een workshop zandsculpturen bouwen en de volgende keer dat jij op het strand bent, maak je de prachtigste zandbeelden.

Het verwassen bandshirt

Bij enig muzikaal fanatisme hoort natuurlijk een afgeragde spijkerbroek en een verwassen bandshirt. Helaas komt er in ieder leven een moment waarop je niet meer met dit outfit wegkomt... En dat moment is Niels al enige tijd voorbij, zo vindt hij zelf.

Sterrenwacht voor de kleintjes

Denk dat een bezoek aan de sterrenwacht te ingewikkeld is voor kleine kinderen?

De lekkerste muziek apps

Wanneer muziek je werk is neem je dat altijd overal mee naartoe. Dan is het wel zo fijn als je hiervoor een goede app tot je beschikking hebt. Farid selecteerde er een aantal voor je.