Leuke app: Rotterdam Routes

De parels van Roffa

Lopen door de stad met de natte t

Lopen door Rotterdam is echt heus waar superleuk. Helemaal met de app ‘Rotterdam Routes’, waar je 5 verschillende routes kunt uitkiezen. Iedere route heeft een eigen thema en een eigen audiogids, die je het verhaal van Rotjeknor haarfijn vertellen.

Pak bijvoorbeeld de route Natuurlijk Rotterdam, die je langs alle groene oases in de stad leidt. Of de route Rotterdamse Iconen, waarmee je op bezoek gaat bij grote Rotterdammers zoals Erasmus, Koolhaas en Fortuyn. In totaal zijn er 5 routes om uit te kiezen. Downloaden, oordopjes in en wandelen maar – ja toch niet dan!

Download de app gratis voor Apple of Android

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Maisdoolhof en speelboerderij Malden

Het zijn kostbare tijden. Maar ook als je gezin niet in een Range Rover rondrijdt, is er nog genoeg betaalbaar leuks te doen. Debby is fan van het maisdoolhof in Malden.

Met de waterbus door Rotjeknor

Normaliter zou je een hartverzakking krijgen wanneer de stadsbus het water in plonst, maar in Rotjeknor is dat een volstrekt normale zaak. 

Lichtjes in de stad

Een stad kan overdag al vrij romantisch zijn, maar zodra de nacht valt en de lampjes branden is romantiek niet meer uit het stadsbeeld weg te denken. Zeker niet in een stad vol rijke historie en mooie bruggetjes als Utrecht.

Buikdansen

Er zijn meer dingen die je met je buik kunt doen behalve hem helemaal rond eten. Rask-Sharki bijvoorbeeld.