Leuke app: Rotterdam Routes

De parels van Roffa

Lopen door de stad met de natte t

Lopen door Rotterdam is echt heus waar superleuk. Helemaal met de app ‘Rotterdam Routes’, waar je 5 verschillende routes kunt uitkiezen. Iedere route heeft een eigen thema en een eigen audiogids, die je het verhaal van Rotjeknor haarfijn vertellen.

Pak bijvoorbeeld de route Natuurlijk Rotterdam, die je langs alle groene oases in de stad leidt. Of de route Rotterdamse Iconen, waarmee je op bezoek gaat bij grote Rotterdammers zoals Erasmus, Koolhaas en Fortuyn. In totaal zijn er 5 routes om uit te kiezen. Downloaden, oordopjes in en wandelen maar – ja toch niet dan!

Download de app gratis voor Apple of Android

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Fit de zomer door

Iedereen wil er wel fit uitzien, maar eten is zó lekker en sporten niet altijd even leuk.

Moeder in de Maasstad

Christel vermaakt zich wel, daar in Rotterdam. Wat zijn volgens haar de Leukste Rotterdamse hotspots?

Tijd om naar buiten te gaan

Wat worden we blij van de eerste zonnestalen! We laten de winter achter ons en zijn helemaal klaar voor de lente. Dat betekent: lekker naar buiten, in de tuin, op het balkon, een wandeling maken of het bos in. En laten wij nou de Leukste groene zaken voor je op een rijtje hebben gezet!

Spring van de Euromast

Ben jij ’n lefgozer(in) en wil jij Rotterdam weleens vanuit de lucht bekijken? Klim dan over de reling van de Euromast en tokkel naar beneden van 100 meter hoogte.