Romantische avond in Harderwijk

De 5 topzaken

Volgens Kelly Camfferman

Kelly is foodblogger en eigenaar van GoodFoodLove. Dat Kelly van lekker eten houd is dus geen nieuws. Voor een romantisch avondje uit met haar vriend gaat ze graag naar Harderwijk, de lekkerste restaurants daar heeft Kelly voor ons op een rijtje gezet.

“Samen met mijn vriend kom ik graag in Harderwijk, een stadje met een oud en gezellig centrum. De Vischmarkt leent zich uitstekend voor de perfecte date night: het plein telt maar liefst 5 topzaken.”

“We beginnen vaak met een paar amuses bij de Basiliek*. De gerechten zijn hier super creatief en de zaak ademt geschiedenis. Voor het voorgerecht gaan we naar Bistro Bouillabaisse waar we (surprise!) een heerlijke bouillabaisse nemen. Ze doen hun naam absoluut eer aan en serveren naar mijn mening de allerlekkerste bouillabaisse. Voor het hoofdgerecht gaan we naar ’t Nonnetje ** waar we ons laten verrassen door de chef. In een zaak als deze is dat altijd de beste keuze: het is onmogelijk om zelf te kiezen uit al dat lekkers - en daarnaast ben ik gek op verrassingen. Tot slot mag iets Italiaans natuurlijk niet ontbreken: het dessert eten we bij Da Gabriele. Tartufo of tiramisu, of misschien wel allebei ;). Tot slot een caffe met amaretto in de sfeervolle ruimte die iets onder straatniveau ligt. Da Gabriele is absoluut romantisch: de zaak heeft meerdere levels en heeft daarom een klein tafeltje voor 2 aan het ‘balkon’. De muren zijn van baksteen en de zaak wordt grotendeels verlicht door kaarsen. Romantica!”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Industrieel lekker

Dus jij houdt van industrieel? En van lekker eten? Dan is Radio Royaal in Eindhoven de place to be.

Remy's lievelingsvermaak

Met Festina werkt Remy samen met grote festivals als PITCH en Oerol en evenementen als de Museumnacht. In zijn vrije tijd kiest hij toch liever voor kleinere gezelschappen.

Zo ga je lekker sporten

Om fit te blijven naast alle feestjes is Poopycat-CEO Thomas Vles veel aan het kickboksen. We vroegen hem wanneer hij hiermee is begonnen en wat hij uit de sport haalt. En wat zou hij ons zou aanraden…“Ik ben met kickboksen begonnen toen ik 18 was, maar ik kon toen niet het geduld opbrengen om wedstrijden te doen.

De ideale vakantiedag van Lotte

Ieder nieuw Leuk Mens stellen we dezelfde vraag: ‘Hoe ziet jouw ideale dag eruit, als je álle tijd en geld van de wereld zou hebben?’. Voor de lol hebben we onszelf eens dezelfde vraag gesteld. En wat bleek: ook wij houden van vrienden, familie en cocktails :). Lees wat Lotte zou doen!