Hoe maak je een romantisch diner?

Liefde gaat door de maag

Leuk Mens Kelly geeft tips

Kelly heeft van haar hobby haar beroep gemaakt. Wat begon met bloggen over eten, mondde uit in haar eigen bedrijf GoodFoodLove. Met zoveel liefde voor eten hebben we zo’n vermoeden dat Kelly wel weet wat ze haar date op een romantische avond voor zou schotelen. Toch, Kelly?

“Ik vind zoveel eten lekker, dat het mij niet zoveel uitmaakt. Ik zou vooral niet te moeilijk doen: gebruik goede en verse ingrediënten die je goed kunt voorbereiden. Mijn vriend heeft me he-le-maal ingepakt met een gigantisch bord salade caprese. Jaja, ook de liefde van de vrouw gaat door de maag ;-).”

 

“Bij een romantische avond hoort natuurlijk een goed glas bubbels. Roze bubbels doen het bij mij altijd goed. Bij de borrel lekker wat olijfjes of bruchetta met zelfgemaakte pesto. Als hoofdgerecht een goede pasta: dat klinkt misschien afgezaagd, maar een vers, zelfgemaakt pastagerecht kan zó lekker zijn. Uiteraard drink je er een goed passende wijn bij, die het gerecht complementeert. Voor het nagerecht zou ik kiezen voor iets zelfgemaakt: merinque met wat fruit uit het seizoen erbovenop. Als je daar geen indruk mee maakt weet ik het ook niet meer.” 

“Oh, en vergeet niet een fijn muziekje op te zetten. Je kan Spotify het werk voor je laten doen, die hebben fantastische playlists die bij elke mood passen. Dek de tafel mooi, dim de lichten en steek kaarsen aan. Het hoeft allemaal niet zo moeilijk te zijn, als je maar laat zien dat je er aandacht aan besteed hebt en dat je graag met diegene samen wilt zijn.”


VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De lekkerste carpaccio

We vroegen Wendy van EETdates wat zij het lekkerst vindt om te koken. Carpaccio it is! En alleen van het recept ga je al watertanden… 

Iedereen welkom! Bij Pakhuis

Het Pakhuis in Arnhem is een gezellige plek in Arnhem waar iedereen welkom is, waar het altijd warm is en waar de koffie pruttelt.

Hippe mannen

Mannen houden van snelle wagens, slicke fietsen en toffe gadgets als we het even plat mogen zeggen. Maar wat is de trend van dit jaar en wat moet je als echte man toch echt eens uitproberen?

Kook in een pan van gietijzer

Zelfs de meest hightech teflonlaag garandeert niet dat een gerecht niet aanbrandt. Sterker nog, volgens Peter gaat er niets boven een ouderwetse gietijzeren pan.