Hoe maak je een romantisch diner?

Liefde gaat door de maag

Leuk Mens Kelly geeft tips

Kelly heeft van haar hobby haar beroep gemaakt. Wat begon met bloggen over eten, mondde uit in haar eigen bedrijf GoodFoodLove. Met zoveel liefde voor eten hebben we zo’n vermoeden dat Kelly wel weet wat ze haar date op een romantische avond voor zou schotelen. Toch, Kelly?

“Ik vind zoveel eten lekker, dat het mij niet zoveel uitmaakt. Ik zou vooral niet te moeilijk doen: gebruik goede en verse ingrediënten die je goed kunt voorbereiden. Mijn vriend heeft me he-le-maal ingepakt met een gigantisch bord salade caprese. Jaja, ook de liefde van de vrouw gaat door de maag ;-).”

 

“Bij een romantische avond hoort natuurlijk een goed glas bubbels. Roze bubbels doen het bij mij altijd goed. Bij de borrel lekker wat olijfjes of bruchetta met zelfgemaakte pesto. Als hoofdgerecht een goede pasta: dat klinkt misschien afgezaagd, maar een vers, zelfgemaakt pastagerecht kan zó lekker zijn. Uiteraard drink je er een goed passende wijn bij, die het gerecht complementeert. Voor het nagerecht zou ik kiezen voor iets zelfgemaakt: merinque met wat fruit uit het seizoen erbovenop. Als je daar geen indruk mee maakt weet ik het ook niet meer.” 

“Oh, en vergeet niet een fijn muziekje op te zetten. Je kan Spotify het werk voor je laten doen, die hebben fantastische playlists die bij elke mood passen. Dek de tafel mooi, dim de lichten en steek kaarsen aan. Het hoeft allemaal niet zo moeilijk te zijn, als je maar laat zien dat je er aandacht aan besteed hebt en dat je graag met diegene samen wilt zijn.”


VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De beste zwijmeltips

Lisette heeft haar lief niet om de hoek wonen. Hoe houdt ze haar relatie spannend en gezellig?

Stomen in het hooi

Al een poosje geen tijd meer voor jezelf of je levenspartner gehad? Duik samen het hooi in en stoom al je sores eruit. 

De perfecte date

Zo makkelijk is dat nog niet, een leuke date organiseren. Leuk Mens Mitchell weet wel wat romantiek is, dus vroegen we hem naar zijn perfecte date night.

Weg met sinterklaas

De een vindt het op zijn 50ste nog steeds geweldig, de ander kan die verklede oude man echt niet uitstaan. Hoor jij bij de laatste groep en doe jij er alles aan om 5 december te vermijden, dan hebben wij wat handige 'vermijd-de-sint-tips'.