DoorMeal

Gezond happie aan huis

Vers gekookt

Ja ja, gezond eten is goed. Weten we allemaal, maar soms heb je het gewoon zó druk dat je even geen tijd hebt om verse groenten te scoren. Of om uberhaupt te bedenken wat je vandaag wilt eten. Maar ho stop, voordat je de telefoon of laptop pakt om een pizza te bestellen: er is een gezond alternatief! En het heet DoorMeal.

 De mensen van DoorMeal bezorgen in Amsterdam versgekookte maaltijden, bereid door een chef-kok. Jij hoeft alleen maar door te geven of je vlees, vega of vis wil, hoe groot de portie moet zijn en hoe laat je het bezorgd wil hebben, dan doen de mensen bij DoorMeal de rest. Je verse potje wordt thuisbezorgd. Ophalen mag ook, als je je dagelijkse portie beweging nog niet in de pocket had. 

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Eten in de lichttoren van Eindhoven

Eindhoven staat ook wel bekend als de lichtstad van Nederland. Wat is er dan leuker om aan tafel te gaan op de meest lichtgevende plek van deze Brabantse stad? 

Designmeubels voor weinig

Een goed meubelontwerp is tijdloos. Dat lijkt inmiddels elke kringloopwinkel te hebben ontdekt, gezien de prijzen die gevraagd worden voor mooie gebruikte meubels. Gelukkig weet Louise dat de beste plek om te slagen dichterbij is dan je denkt.   

Bak zelf eens een brood

Word jij heel gelukkig van de geur van afbakpuntjes op zondagochtend? Bak dan zelf eens een 'echt' brood.

Ultieme budgetrecepten

Besparen op eten was nog nooit zo leuk! En lekker. Als ex-student kent Leonie de geheimen van het budgetkoken. Lees en kokkerel.