DoorMeal

Gezond happie aan huis

Vers gekookt

Ja ja, gezond eten is goed. Weten we allemaal, maar soms heb je het gewoon zó druk dat je even geen tijd hebt om verse groenten te scoren. Of om uberhaupt te bedenken wat je vandaag wilt eten. Maar ho stop, voordat je de telefoon of laptop pakt om een pizza te bestellen: er is een gezond alternatief! En het heet DoorMeal.

 De mensen van DoorMeal bezorgen in Amsterdam versgekookte maaltijden, bereid door een chef-kok. Jij hoeft alleen maar door te geven of je vlees, vega of vis wil, hoe groot de portie moet zijn en hoe laat je het bezorgd wil hebben, dan doen de mensen bij DoorMeal de rest. Je verse potje wordt thuisbezorgd. Ophalen mag ook, als je je dagelijkse portie beweging nog niet in de pocket had. 

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De leukste dag van Judith

Als Judith 24 uur lang al het geld en tijd van de wereld zou hebben, dan zouden we haar de hele dag niet zien want dan zit ze gegarandeerd aan de andere kant van de wereld. Lees maar wat ze allemaal van plan is.

De lekkerste Tiramisu

Boris heeft geen lievelingsgerecht, maar wel een lievelingsingrediënt: chocolade. Join the club, Boris! Daarom een recept voor tiramisu uit eigen keuken voor alle mede-chocoliefhebbers. 

Wijnweekendje weg

Harold laat de keuze voor een lang weekendje weg als het even kan afhangen van de kwaliteit van het eten en drinken ter plaatse. Een goedgevulde maag maakt een harde matras vanzelf zachter, nietwaar? Dit zijn Harold’s Spaanse suggesties.

De ideale dag van Nynke

Stel: je hebt een dag lang álle tijd en geld van de wereld en je mag helemaal zelf weten wat je met je dag gaat doen. Wat staat er dan op het programma? Nynke vliegt voor haar perfecte dag de hele wereld over.