1 dag offline

Even een digitale pauze

Unplug je dag

Dat we met z’n allen (te) vaak met computer- en telefoonschermpjes bezig zijn is nou eenmaal een feit. En ook al schuilt er achter die schermpjes een hele online wereld: schermstaren maakt je wereld paradoxaal genoeg ook juist kleiner. En daarom is het helemaal geen overbodige luxe om af en toe eens een dagje offline te gaan. 

Met ‘1 dag offline’ zorg je ervoor dat je het maximale uit je wereldwijdeweb-loze dag haalt (want tja, als we ’t doen dan willen we het natuurlijk ook meteen weer goed doen). Je krijgt een tas vol prikkelende opdrachten, waar je zelf de opdrachten uit mag kiezen die jou inspireren. Na een dag offline heb je een coachingsgesprek waarin je terugblikt op jouw dag en bedenkt hoe je je verdere leven zo leuk en goed mogelijk wil gaan invullen. 

Een boost voor jezelf én voor je carrière

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Vlieland truck

Verschillende tochten maken in de Vliehors Expres; een omgebouwde truck die je over zandvlaktes al het moois laat zien wat Vlieland te bieden heeft.

Nooit meer verdwalen

Tijdens een wandeling door de natuur met een gids hoef je nooit meer te verdwalen en leer je ook nog eens meer over de natuur. Geschikt voor de hele familie!

Leuke dingen doen met apps

Je voorbereiden op een leuk tripje, dat gaat tegenwoordig héél anders dan vroeger. Hoe stippel jij je plannen uit? 

De leukste cadeaus voor mannen

Voor elke categorie hebben we de leukste cadeaus voor mannen uitgezocht.