De leukste verkooptrucs

zodat jij opvalt

op de Vrijmarkt

Opstaan! Het is Koningsdag en dus moet je vroeg je nest uit voor de vrijmarkt, want je wilt natuurlijk wel het beste plekkie hebben. Helaas komt iedereen altijd vroeg, waardoor alle topplekken al snel bezet zijn. Gelukkig vind je daarom hier de allerleukste verkooptrucs om de show te stelen. 

Wees creatief
Jij wilt toch niet gezien worden als ‘het zoveelste marktkraampje’? Veel kraampjes lijken namelijk op elkaar, maar dat van jou niet. Met een beetje creativiteit laat jij jouw spulletjes opvallen. Maar hoe? Door Leuke verkoopbordjes te maken natuurlijk! Kijk maar eens naar het plaatje hier rechts. Wedden dat je mensen hier nieuwsgierig mee maakt? 

Gooi niet alles op één hoop
Het is altijd een beetje zoeken naar hoe je jouw spullen leuk neer kunt leggen. Laat je het in dozen? Gooi je alles op een hoop? Hang je spulletjes op, en waar hang je het dan aan op? En wat leg je bij elkaar? Onze tip: maak thuis alvast een plan. Maar onthoud ook dat het niet spik en span hoeft te zijn, maak het dus niet té netjes.

Zorg voor wisselgeld
Vergeet natuurlijk niet om wat kleingeld op zak te hebben. Doe het in zo’n handig buideltasje of maak een spaarpotje. Laat dat geld maar komen.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Naar het strand in de stad

Voor een fijn dagje strand hoef je de stad tegenwoordig niet meer uit. Speciaal voor alle stadsmensen: op deze stadsstranden vind je óók zon, strand en zeeën van vertier!

Surfen in Sidi Kaouki

Eric gaat er graag op uit. Niet alleen in Nederland, want hij zet graag een stapje over de grens. En als hij in Marokko is, verandert hij spontaan van business man in een surfer.

Maak je eigen Frozen kerstspel

Het spel zelf werkt zoals boter-kaas-en-eieren, maar in plaats van de rondjes en de kruisjes speel je met rendier Sven en sneeuwpop Olaf.

Voor de liefste mama van de wereld

Het is bijna zover! De dag der dagen voor alle moeders (en oma’s) om eens heerlijk in het zonnetje gezet te worden. Nu kun je natuurlijk een leuk boek cadeau doen, maar een zelfgemaakt knutselwerk wordt vast nog meer gewaardeerd.