Een stukje paradijs

Je eigen Zweedse eiland

Crowdfunding

Het klinkt als een droom: je ‘eigen’ eiland. Nou ja, technisch gesproken deel je ‘m met zo’n 100 anderen maar die zijn er nooit allemaal tegelijkertijd. Hoe het werkt: voor €200.000 koop je, samen met die 100 anderen het eiland Zweedse Böhemia, de inleg is dus €2.000. Het is niet zomaar een eiland: denk kraakheldere lucht, omringd door bergtoppen. Als het eindbedrag niet gehaald wordt, krijg je je inleg terug. Wat krijg je voor die €2.000? Via inschrijving mag je een vast aantal weken in de zomer en in de winter daar verblijven. Er zijn dan maximaal 18 mensen op het eiland. Wij zeggen: win-win!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De meest depressieve dag van het jaar

Elke dag proberen wij de meest verrassende dingen te bedenken. Aangezien het vandaag de meest depressieve dag van het jaar blijkt te zijn, helpen wij jou deze dag door! Onze tip: zet vandaag je glimlach op!

Spitter, spetter, spatter

Je wist vast al dat water de nummer één levensbehoefte is. Want hoe zou je zonder water drinken, douchen, schoonmaken, badderen, tanden poetsen, koken of afwassen? Goed, dit zijn misschien niet de leukste dingen die je met water kan doen. En nee, dan bedoelen we geen waterpretparken.

Transformeer je dipdag in verwendag

Van wie kun je nu beter tips krijgen om uit je dip te komen dan van de Leukste én gelukkig(st)e Ondernemer van Brabant? Alexandra hoe je van een *piep* dag een *jippie* dag kunt maken. En óf we daar blij van worden.

Overnachten in een houten iglo