Een stukje paradijs

Je eigen Zweedse eiland

Crowdfunding

Het klinkt als een droom: je ‘eigen’ eiland. Nou ja, technisch gesproken deel je ‘m met zo’n 100 anderen maar die zijn er nooit allemaal tegelijkertijd. Hoe het werkt: voor €200.000 koop je, samen met die 100 anderen het eiland Zweedse Böhemia, de inleg is dus €2.000. Het is niet zomaar een eiland: denk kraakheldere lucht, omringd door bergtoppen. Als het eindbedrag niet gehaald wordt, krijg je je inleg terug. Wat krijg je voor die €2.000? Via inschrijving mag je een vast aantal weken in de zomer en in de winter daar verblijven. Er zijn dan maximaal 18 mensen op het eiland. Wij zeggen: win-win!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Luxe Lunch Express

Genieten van een uitgebreide lunch in een prachtig teakhouten rijtuig, terwijl de flarden stoom langs het raam trekken. Dat kan nu bij tijdens de Luxe Lunch Express georganiseerd door de Museum Stoomtram.

Schunck

Tegenwoordig is Schunck namelijk van alles: een bibliotheek, een muziekschool, een filmhuis, een café, een dansschool en een museum.

Verstuur je eigen STANG

Af en toe moet je mensen gewoon een saai berichtje sturen. Je moet iemand ergens aan helpen herinneren, hebt een vraag of ander dagelijks dingetje.

Doe 't eens met een bakfiets

Picknicken zonder het gedoe van brood smeren en met iedereens wensen rekening houden. De picknickbakfiets heeft het allemaal inclusief mooie, uitgestippelde fietsroutes. Veel plezier!