Een stukje paradijs

Je eigen Zweedse eiland

Crowdfunding

Het klinkt als een droom: je ‘eigen’ eiland. Nou ja, technisch gesproken deel je ‘m met zo’n 100 anderen maar die zijn er nooit allemaal tegelijkertijd. Hoe het werkt: voor €200.000 koop je, samen met die 100 anderen het eiland Zweedse Böhemia, de inleg is dus €2.000. Het is niet zomaar een eiland: denk kraakheldere lucht, omringd door bergtoppen. Als het eindbedrag niet gehaald wordt, krijg je je inleg terug. Wat krijg je voor die €2.000? Via inschrijving mag je een vast aantal weken in de zomer en in de winter daar verblijven. Er zijn dan maximaal 18 mensen op het eiland. Wij zeggen: win-win!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De lekkerste eettips van sportvrouw Sylvia

Wat eet je nou eigenlijk, als sportvrouw, en waar? Want wij willen ook heus graag een ratelend wasbordje, maar we willen er het liefst niet te veel voor laten.

De perfecte date

Zo makkelijk is dat nog niet, een leuke date organiseren. Leuk Mens Mitchell weet wel wat romantiek is, dus vroegen we hem naar zijn perfecte date night.

Mooi slapen in de Piushaven

Neem je lief eens mee naar de Tilburgse Piushaven, want er is genoeg romantiek te beleven. Er is een stadsstrand, je kunt er bootje varen en er is een mooi park. En… je kunt er ook heerlijk slapen en eten in Villa Pastorie

Kattencafé Kopjes

In Amsterdam-Noord kun je nu koffiedrinken met een kat op schoot en samen versgebakken appeltaart naar binnen schuiven in een zee van zachte pootjes.