Een stukje paradijs

Je eigen Zweedse eiland

Crowdfunding

Het klinkt als een droom: je ‘eigen’ eiland. Nou ja, technisch gesproken deel je ‘m met zo’n 100 anderen maar die zijn er nooit allemaal tegelijkertijd. Hoe het werkt: voor €200.000 koop je, samen met die 100 anderen het eiland Zweedse Böhemia, de inleg is dus €2.000. Het is niet zomaar een eiland: denk kraakheldere lucht, omringd door bergtoppen. Als het eindbedrag niet gehaald wordt, krijg je je inleg terug. Wat krijg je voor die €2.000? Via inschrijving mag je een vast aantal weken in de zomer en in de winter daar verblijven. Er zijn dan maximaal 18 mensen op het eiland. Wij zeggen: win-win!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Kubb

Misschien heb je ze al eens in het park gespot: mensen die met een houten stok een rijtje blokjes proberen om te gooien.

Het Schaatsmuseum

Schaatsfanaten opgelet: Het Friese Schaatsmuseum in het pittoreske Hindeloopen bevat de grootste schaatscollectie van onze aardkloot.

Je nieuwe Lievelingscamping

Een camping als de Lievelinge in Vuren vind je nergens anders in Nederland.

Vakantietips van Marlous

We vroegen Marlous wat haar favoriete vakantieplekjes zijn. En wat blijkt: ze houdt er erg van om buiten zijn en te genieten van de natuur! Het strand of de jungle… het maakt allemaal niet uit.