De rollatorloop

Een zaak van gewricht

Je bent maar een keer oud

Deze site heet ‘Leukedingendoen’, niet ‘Verplichte dingen doen met oude familieleden’. Maar waarom niet een en ander combineren?  In het Flevopark in Amsterdam komt elke woensdag om 14.00 uur wandelclub ‘De Weg Kwijt’ bij elkaar, om met de rollator te wandelen. Dit is dus een uitstekende mogelijkheid voor een dagje uit met je oma – ze kan Max Geheugentrainer heus wel een keertje missen.

Iedereen die een rollator heeft en minimaal 500 meter kan wandelen, mag meedoen. Ook om te oefenen voor de jaarlijkse Rollatorloop in september natuurlijk. De Rollatorloop is geen wedstrijd, dus wees niet bang dat je lieve opaatje in zijn fanatisme een heup breekt.

Contactgegevens

info@rollatorloop.nl

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Keukenbende kinderkookworkshop

'Lust ik niet', 'wil ik niet' en 'ranzig!' meer dan genoeg gehoord aan tafel? Draai de rollen om en laat je kinderen koken voor jou.

Lopen door Amsterdam

Van onze vrienden van Ctaste komt nu een nieuwe ervaring die je meegemaakt moet hebben: CtheCity.

Toeren door de tijd

Zie jij jezelf al gaan in een Jaguar MKII uit 1961 door een schilderachtig Nederlands landschap?

Ervaar de stad als een local

Voor de avonturiers onder ons: wil je een keer buiten de gebaande paden treden tijdens je stedentripje in het buitenland?