De rollatorloop

Een zaak van gewricht

Je bent maar een keer oud

Deze site heet ‘Leukedingendoen’, niet ‘Verplichte dingen doen met oude familieleden’. Maar waarom niet een en ander combineren?  In het Flevopark in Amsterdam komt elke woensdag om 14.00 uur wandelclub ‘De Weg Kwijt’ bij elkaar, om met de rollator te wandelen. Dit is dus een uitstekende mogelijkheid voor een dagje uit met je oma – ze kan Max Geheugentrainer heus wel een keertje missen.

Iedereen die een rollator heeft en minimaal 500 meter kan wandelen, mag meedoen. Ook om te oefenen voor de jaarlijkse Rollatorloop in september natuurlijk. De Rollatorloop is geen wedstrijd, dus wees niet bang dat je lieve opaatje in zijn fanatisme een heup breekt.

Contactgegevens

info@rollatorloop.nl

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De haven van de toekomst

De haven van Rotterdam is de grootste haven van Europa. En op een paar havens na ook de grootste haven van de wereld!

De Stadskantine

De Amsterdamse Stadskantine is in de strikte zin van het woord geen restaurant, maar een stadse volkskantine.

Utrecht als één groot speelveld

Wil je op een bijzondere manier Utrecht verkennen?

De Rollende Keukens

Een béétje festival of evenement doet het tegenwoordig met een foodtruck. Logisch ook, want met zo’n rollende keuken op je evenement voorzie je je publiek zonder moeite van de lekkerste hapjes en feestelijkste drankjes. Bovendien, zo stelt Marjan, serveren ze eten dat erop gericht is om te delen met anderen. Food=Social!