Knus slapen

Op de Veluwe

In een boomstam

In de categorie ‘Ontdek je plekje’ met je gezin hebben we weer iets nieuws gevonden: slapen in een boomstam op de Veluwe. Je kinderen (maximaal 2) kunnen niet te groot zijn en uitslapen is er zeker niet bij, want je slaapt met z’n vieren in een groot bed. Maar reken maar dat je jezelf onsterfelijk maakt want de kinders zullen dit he-le-maal gezellig vinden. Op de camping zelf is namelijk ook nog van alles te doen: zwembaden, een speelburcht en een hertenbos. Dikke pret gegarandeerd!

 

Veluwecamping de Pampel

Woeste Hoefweg 35

Hoenderloo

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De leukste dag van Judith

Als Judith 24 uur lang al het geld en tijd van de wereld zou hebben, dan zouden we haar de hele dag niet zien want dan zit ze gegarandeerd aan de andere kant van de wereld. Lees maar wat ze allemaal van plan is.

Braziliaans smullen

Wanneer je aan Zuid-Amerika denkt, denk je al gauw aan kleurrijk voedsel, aparte receptjes maar ook aan héél veel vlees.

Doepark Nooterhof in Zwolle

Voor een lesje duurzaamheid moet je bij ecoarchitect Michael Reynolds zijn. Hij maakte in 2008 van onder andere 1000 autobanden, 6000 conservenblikjes en 7000 flessen een volledig klimaatneutraal huis. Het ‘earthship’ (het lijkt wel Star Wars) staat in Doepark Nooterhof in Zwolle.

Schattige insta tweeling

De 8 maanden oude tweeling Leia en Lauren uit Singapore hebben meer volgers dan jij en ik op instagram. De twee worden door hun ouders gefotografeerd in de meest gekke outfits en leuke settingen.