Veeg je billen af met een polaroid

Don’t say cheese

Je staat er gekleurd op

Omdat een standaard toiletrolhouder ook maar zo ouderwets is, presenteren wij u de POLAROLL: een houder in de vorm van een polaroidcamera. Voor een ultiem k(od)ak-momentje op het toilet. 

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De beste Hiphop websites

Farid helpt Nederlands Hiphoptalent met hun carrière. Maar ook iemand als hij kan niet zonder de juiste bronnen. Ontdek wat zijn favoriete websites zijn.

Naar het museum in je luie stoel

Soms heb je zin in iets cultureels maar ben je tegelijkertijd ook in een aartsluie bui. Dan biedt het internet uitkomst.

Cafés met de beste muziek

Op café gaan is sowieso geen straf, maar als er ook nog een moppie mooie muziek opstaat dan kan de avond helemaal niet meer stuk. Vincent Reinders – oprichter van muziekwebsite 22tracks – weet wel welke plekken hij uitkiest voor zijn portie pils ende patat.

2 muzikale online radioshows voor insiders

Kom jij bij het online zoeken naar radiostations niet verder dan Sky Radio? Hoog tijd dat je inschakelt bij de volgende twee muziekprogramma’s. Dan hoor je nog eens wat.