Water uit een vlesje

Lees je dorst de les

Verantwoord fris

Goed drinken is belangrijk. Helemaal als je actief bezig bent. Water is de beste én goedkoopste oplossing. En ook nog eens de duurzaamste, als je tenminste niet uit een wegwerpflesje drinkt maar uit een flesje van Vlesje. Die zijn gemaakt van loeisterk plastic dat je nauwelijks kapot krijgt. Je kunt er dus een eeuwigheid mee doen. En helemaal leuk is het speciale compartiment, waar je verse kruiden, fruit, specerijen en groente in kan doen. Munt, citroen, komkommer en gember bijvoorbeeld. Of aardbei en basilicum. Laat die zomer maar komen!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Valentijn, ehm nee.

Roze bloemetjes en rode hartjes. Getsie! Overdreven gedoe, Valentijnsdag. Misschien ben je gewoon even niet verliefd, niet opzoek of vier je al 365 dagen in het jaar Valentijn… Gelukkig hebben wij de tip: vandaag trek jij namelijk lekker demonstratief je coolste outfit aan! Met coolste bedoelen wij een Onesie. Een wat? Een wansie, zo spreek je het uit. Maar check vooral even de foto hiernaast.

Geef een reis cadeau

Soms lijkt een reisje cadeau geven toch wel het leukste wat er is. Jammer dat dit voor de meesten onder ons toch ietwat boven budget ligt. Tot nu!

GEEF

Bij Cafe GEEF aan de Sumatraweg in Rotterdam staan er geen prijzen op het menu, maar bepaal je zelf wat je voor je eten betaalt.

Koop een koe

Bio-industrie, vleesschandalen, kistkalveren: nee bedankt. Wij willen liever wél weten waar ons biefstukje in de wei heeft gestaan.