Samen spelletjes doen

Met de kinderen

Heerlijk genieten

Bettina is bedenker van CITYMOM.nl, een hotspot & lifestyle website voor (bijna) moeders in de stad. Maar wat doet ze het liefst in haar vrije tijd met vrind en kind?

“De zomermaanden vind ik het fijnst. Dan spenderen we zoveel mogelijk tijd in onze tuin waar we chillen, schommelen, in de zandbak spelen en barbecueën. Helaas is het niet twaalf maanden per jaar zomer in Nederland. Binnen rommelen we vaak een beetje aan of zijn er vrienden over de vloer. Vooral als die ook kinderen hebben spelen de kids met elkaar en kunnen wij lekkere wijntjes of gin-tonics (Hendrick’s met fever three tonic en komkommer) drinken of lekker zelfgemaakte pizza eten.”

“Ik hou heel erg van spelletjes spelen (zoals Catan, Ticket to Ride of Koehandel), maar mijn vriend niet dus daarom doen we dat vaak alleen als we op vakantie zijn met vrienden of familie. Ik kan dus niet wachten tot mijn dochter wat ouder is en we gezellig spelletjes kunnen doen of kunnen gaan knutselen. Daar heb ik echt zin in!“

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Naar het strand in de stad

Voor een fijn dagje strand hoef je de stad tegenwoordig niet meer uit. Speciaal voor alle stadsmensen: op deze stadsstranden vind je óók zon, strand en zeeën van vertier!

Kekke kinderwinkels

Elke dag reist Hannelore door Hilversum op weg naar de radiostu-stu-studio. Langs die route liggen toevallig twee superleuke kinderwinkels. Welke dat zijn en waarom Hannelore daar graag komt, dat deelt ze met je na de klik…

Freubeltrend van het moment

Je gaat op pad en je neemt mee… Een bolletje wol en een haaknaald natuurlijk! Zeker als je zo’n fijne freubelaar bent als Loes. Maar om fijn te haken heb je natuurlijk wel de mooiste materialen nodig. Loes, wil jij ons alsjeblieft jouw geheime plekjes delen?

Slapen in een drakenei

Op de koninklijke kindercamping ’t Schinkel in het Veluwse Hoenderloo kun je slapen in een wel héél bijzonder huisje. Of nouja, huisje dekt misschien niet helemaal de lading. Hier slaap je namelijk in een gigantisch drakenei.