De leukste plekjes in Amsterdam

Samen met je kinderen

Volgens Bettina

Bettina is bedenker van CITYMOM.nl, een hotspot & lifestyle website voor (bijna) moeders in de stad. Speciaal voor jou heeft Bettina een lijstje met hippe én kindvriendelijke restaurants gemaakt waar je altijd terecht kan.

“Zelf woon ik in Amsterdam. Daar zit sinds kort Mini Chi Chi Club op de Spaarndammerstraat. Ze hebben er hele leuke kleding en producten, maar óók lekkere koffie. Kan jij lekker koffie drinken terwijl de kleine met het speelgoed kan spelen. Echt een toevoeging aan de stad, want plekken zoals dit zijn er weinig. Hopelijk komen er binnenkort meer plekken, want dit concept is perfect voor hippe moeders in de stad.”

“Verder vind ik Flinders Café en de Mazzo ook fijne plekken om met mijn kind heen te gaan. Er is daar speelgoed voor kinderen en een kindermenu dus dat is fijn, dan verveelt je kind zich niet. “

De Liefde in het Bilderdijkpark vind ik ook erg leuk in de zomer. Wij op terras, kinderen rondrennen over het gras ervoor en daarna een lekker ijsje halen bij IJscuypje, mijn lievelingsijstent in Amsterdam. Die zitten gelukkig nu bijna overal in de stad. “

Roest, Bad Buiten, Pllek en Blijburg zijn fijne plekken in de zomer. In de stad, maar toch aan het water. Genoeg ruimte voor kinderen om te spelen en je bent er zo op de fiets!”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Interieurstyling voor dummies

Wonderlijk eigenlijk hoeveel interieurs van mensen op elkaar lijken. Dat is helemaal niet nodig. Volgens Louise schuilt er in iedereen een interieurtalentje. 

Ondernemen doe je zo

Een bedrijf beginnen is net zo makkelijk als het in elkaar zetten van de gemiddelde Billykast van IKEA. Je kan dan wel alle benodigdheden hebben, maar soms moet je creatief zijn om het voor elkaar te krijgen. Vertel eens Caroline, wat was jouw geheim?

Babyconcertjes

Op locaties in Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Gouda, Haarlem en Rotterdam kunnen je met je kindje in een ontspannen sfeer samen genieten van mooie muziek.

De perfecte barbecue

Oh Nederlandse barbecue, met je zwartgeblakerde worsten en sauzen uit plastic tubes. Dat kan een stuk lekkerder. En langzamer, vertelt Peter.