Speel met je eten!

Ook al mag het niet van je moeder

En maak de mooiste dingen

Een paar aardappelen, hoopje groente en een stuk vlees op je bord is niet bepaald sexy. En het ziet er ook niet gezellig uit. Maarja, van mama mag je niet met je eten spelen dus lepel je het maar gewoon naar binnen. De Maleisische kunstenares Hong Yi denkt daar heel anders over. Gelukkig, want ze weet de mooiste kunstwerkjes te maken op haar bord. Gewoon, met komkommer, ui, wortel, een ei of wat olijven. Heel inspirerend! Wedden dat jij straks úren doet over je diner?

Kijk voor haar vrolijke bordjes vol kunst op Instagram @redhongyi

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Poitou Charentes

Romantisch, met je kinderen of een culinaire reis: het kan allemaal in de Franse kuststreek Poitou Charentes

Leukste plekjes in Lelystad

Leuk Mens Seline woont in Lelystad, dus reken maar dat zij de Leukste plekjes van deze stad weet! Wij zijn wel benieuwd waar Seline het liefst naartoe gaat. Waar moet je zijn voor het lekkerste drankje of hapje en welke winkels mag je echt niet overslaan?

Aziatisch eten uit alle windstreken

Heerlijke Aziatische gerechtjes om te delen in een interieur om op te eten: een bezoek aan LE:EN vergeet je niet snel.

Momentjes voor jezelf

Wat doet Christel op de momenten dat ze tijd voor haarzelf heeft? Kleine Milan gaat naar opa en oma en Christel gaat óf met vriendinnen op stap óf een weekendje weg met haar vriend.