Aardbeienland

Zelf plukken

Kinderen spelen in het kabouterbos

Lekker zoete aardbeien, zo van de struik in het mondje. Daar kan geen biologische marktkraam tegenop. Pluk je scheel in Aardbeienland en vul je doosje met rode vitaminebommetjes. Kom meer te weten over de aardbei in het museum, waar je tegelijkertijd ook wat culinaire tips oppikt. Kinderen spelen in het Kabouterbos, waar ze scharrelen tussen de Kabouterhuisjes en hulpkabouters. Op het terras eet je een stukje aardbeienvlaai of je bestelt een picknickmand vol vruchtjes. Na een dag Aarbeienland heb je gegarandeerd genoeg van het rode lekkers gegeten voor de rest van het jaar. 

Van april tot oktober dinsdag tot en met zondag geopend. Volwassenen betalen € 9,50 p.p. entree, kinderen betalen € 7,50 p.p. entree.

Contactgegevens

Het Aardbeienland
Kreuzelweg 3, Horst
T: (077) 3970216
info@aardbeienland.nl

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Rungis: de grootste markthallen van Europa

Rungis in Parijs, een dorp op zich. Benieuwd wat Maarten zo trekt aan deze grootste markhallen van Europa?

Veganistische musthaves

Laura's favorieten? Koolzaadolie die naar gesmolten boter smaakt, bijvoorbeeld. Of voedingsgist, waarmee je moeiteloos Parmezaanse kaas vervangt. Allemaal heerlijkheden waarmee je waarschijnlijk niet in aanraking was gekomen als je je nooit aan die veganistische keuken gewaagd had.

Workshop curling

We geven toe dat curling er altijd een beetje dubieus uitziet, maar het is wel bijzonder leuk om te doen. 

Remy's lievelingsvermaak

Met Festina werkt Remy samen met grote festivals als PITCH en Oerol en evenementen als de Museumnacht. In zijn vrije tijd kiest hij toch liever voor kleinere gezelschappen.