Aardbeienland

Zelf plukken

Kinderen spelen in het kabouterbos

Lekker zoete aardbeien, zo van de struik in het mondje. Daar kan geen biologische marktkraam tegenop. Pluk je scheel in Aardbeienland en vul je doosje met rode vitaminebommetjes. Kom meer te weten over de aardbei in het museum, waar je tegelijkertijd ook wat culinaire tips oppikt. Kinderen spelen in het Kabouterbos, waar ze scharrelen tussen de Kabouterhuisjes en hulpkabouters. Op het terras eet je een stukje aardbeienvlaai of je bestelt een picknickmand vol vruchtjes. Na een dag Aarbeienland heb je gegarandeerd genoeg van het rode lekkers gegeten voor de rest van het jaar. 

Van april tot oktober dinsdag tot en met zondag geopend. Volwassenen betalen € 9,50 p.p. entree, kinderen betalen € 7,50 p.p. entree.

Contactgegevens

Het Aardbeienland
Kreuzelweg 3, Horst
T: (077) 3970216
info@aardbeienland.nl

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Zelf ijsjes maken

Helloooo, hitte! Niet iedereen is blij met deze temperaturen, maar hé: wel een legitieme reden om de hele dag door ijsjes te eten. En als het dan ook nog eens verantwoorde ijsjes zijn…

Het recept voor eggs benedict

“Ik houd erg van eggs benedict: gepocheerde eieren, met spek, brood en Hollandaisesaus. Als je de eieren doorsnijdt stroomt het eigeel eruit, waar je het brood in kan dippen."

Het ultieme vrijgezellenfeest

Voor iedereen die The Hangover niet kent even een korte uitleg: Man gaat trouwen en krijgt een vrijgezellenfeest in Las Vegas. De volgende dag weet niemand meer wat er is gebeurd en is de bruidegom kwijt. Klinkt alsof je het zelf zou willen beleven toch? 

Bilder & De Clerq

Na een drukke werkdag nog snel naar je plaatselijke Appie om een soort van verse groenten te halen voor die pasta die je nog snel in elkaar wil flansen waarna je eindelijk om 8 uur aan tafel kunt.