Aardbeienland

Zelf plukken

Kinderen spelen in het kabouterbos

Lekker zoete aardbeien, zo van de struik in het mondje. Daar kan geen biologische marktkraam tegenop. Pluk je scheel in Aardbeienland en vul je doosje met rode vitaminebommetjes. Kom meer te weten over de aardbei in het museum, waar je tegelijkertijd ook wat culinaire tips oppikt. Kinderen spelen in het Kabouterbos, waar ze scharrelen tussen de Kabouterhuisjes en hulpkabouters. Op het terras eet je een stukje aardbeienvlaai of je bestelt een picknickmand vol vruchtjes. Na een dag Aarbeienland heb je gegarandeerd genoeg van het rode lekkers gegeten voor de rest van het jaar. 

Van april tot oktober dinsdag tot en met zondag geopend. Volwassenen betalen € 9,50 p.p. entree, kinderen betalen € 7,50 p.p. entree.

Contactgegevens

Het Aardbeienland
Kreuzelweg 3, Horst
T: (077) 3970216
info@aardbeienland.nl

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De beste fietswinkels van Nederland

Als fietsfan breng je het object van je affectie niet zomaar naar de eerste de beste bandenplakker. Vincent heeft een paar gouden adresjes voor je.

De beste verhaaltjes-voor-het-slapen-gaan

Vandaag even niet de deur uit maar lekker op tijd naar bed? Lees dan verder om erachter te komen wat de favoriete kinderverhaaltjes en liedjes zijn van Regina en haar dochter Bardot.

Verboden voor misbaksels

Eten doe je met je ogen. Hoe je jouw culinaire uitspattingen extra mooi maakt? Saakje weet raad!

Lief doen voor je snor

Een snor onderhouden is niet zomaar iets. Het vergt tijd en geduld om die haartjes in de juiste shape te krijgen. Daarom tips voor alle mannen die een snor hebben – en dat zijn er tijdens Movember nogal wat.