Aardbeienland

Zelf plukken

Kinderen spelen in het kabouterbos

Lekker zoete aardbeien, zo van de struik in het mondje. Daar kan geen biologische marktkraam tegenop. Pluk je scheel in Aardbeienland en vul je doosje met rode vitaminebommetjes. Kom meer te weten over de aardbei in het museum, waar je tegelijkertijd ook wat culinaire tips oppikt. Kinderen spelen in het Kabouterbos, waar ze scharrelen tussen de Kabouterhuisjes en hulpkabouters. Op het terras eet je een stukje aardbeienvlaai of je bestelt een picknickmand vol vruchtjes. Na een dag Aarbeienland heb je gegarandeerd genoeg van het rode lekkers gegeten voor de rest van het jaar. 

Van april tot oktober dinsdag tot en met zondag geopend. Volwassenen betalen € 9,50 p.p. entree, kinderen betalen € 7,50 p.p. entree.

Contactgegevens

Het Aardbeienland
Kreuzelweg 3, Horst
T: (077) 3970216
info@aardbeienland.nl

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Leukste bos voor kinderen

Op zoek naar een leuk bos dat de fantasie van kinderen prikkelt? 

Favoriete plekjes van Marloes

Lievelingsplekjes zijn vaak plekjes die nog niet echt ontdekt zijn. Marloes weet er alles van. Dit zijn de lievelingsplekjes van Marloes in binnen- en buitenland die zeker de moeite waard zijn om te checken.

Ecokathedraal

Een prachtig bouwwerk waar geen machine aan te pas is gekomen en waar de natuur nog altijd gewoon zijn gang gaat. De ecokathedraal in Mildam is een bezoek waard.

Waar eet je het lekkerste ijs?

Het beste ijs vind je in Italië, dat is inmiddels geen geheim meer. En laat Roberto nou ook Italiaanse roots hebben. Vandaar dat zijn ijs zo lekker is.