De favoriete dag van Amber

Witte stranden, blauwe zee

En een man die goed kan surfen

Ex-danseres Amber houdt van reizen en is altijd actief. Wat zou ze het liefst doen op een dag waarop álles kan? Daar hoeft ze niet lang over na te denken.

“Als ik ál het geld van de wereld zou hebben weet ik precies wat ik wil doen. Allereerst heerlijk uitgerust wakker worden in mijn lodge aan het strand in het ochtendzonnetje, met een lichte bries door de palmbomen en uitzicht op zee. Daarna begin ik met 20 min yoga stretches en Barre workout en neem daarna een verfrissende duik in het blauwe zeewater. Gevolgd door een gezond ontbijt met vers fruit en kokoswater. Na mijn ochtendritueel verplaats ik mij naar het strand met een goed boek voor een mega tanning uurtje. Dan is het coffee time! Het wordt een ice coffee met heerlijk zelf gebrande bonen. Mijn man die goed kan surfen staat klaar met onze boards en we duiken de golfen in...”

“Met onze ouderwetse open auto rijden we langs de kust naar de stad, waar we lunchen met sushi bij een heel klein tentje. Dan struinen we de stad nog even door en drinken een koud biertje met vrienden op terras. Voor het avond eten bereiden we een barbecue voor met verse vis, groenten en salades en nodigen vrienden en familie uit. De Corona en wijn staat koud en deep house muziek klinkt op de achtergrond.”

“Na het eten zitten we rond het kampvuur en pak ik mijn gitaar om liedjes te zingen. Er moet natuurlijk nog wel gedanst worden en we gaan naar een club aan het strand waar een band staat te spelen. We dansen de salsa en drinken heerlijek mojitos. We dansen tot de late uurtjes en lopen langs het strand naar huis. Nog een avondduik onder de sterren en dan lekker naast mijn man in slaap vallen.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Buurjongens in je tuin

Heb jij een tuin? Dan heb je vast ook een schutting. Maar: is dat wel een beetje een gezellige schutting?

De rollatorloop

Routes die op rolletjes gaan. Voor mensen die in het bezit zijn van een rollator worden er wandelingen georganiseerd. Zo blijf je lekker in beweging.

Zoek de verborgen schat

Utreg me stadje. De bekende plekjes als de Dom, Hoog Caterijne en de Oudegracht weten we inmiddels wel te vinden. Maar hoe kom je nou letterlijk de verborgen schatten van Utrecht tegen? Lidwine de speurneus, vertelt het je!

KarTent

Deze zomer gespot op de festivalcamping: de KarTent! Een wegwerp-festivaltentje gemaakt van karton. Vrij geniaal, vinden wij. Want het gebeurt maar al te vaak dat mensen na afloop van het festival hun tent op de camping achterlaten omdat hij kapot is, of omdat ze gewoon geen zin hebben om ermee te slepen.