De favoriete dag van Amber

Witte stranden, blauwe zee

En een man die goed kan surfen

Ex-danseres Amber houdt van reizen en is altijd actief. Wat zou ze het liefst doen op een dag waarop álles kan? Daar hoeft ze niet lang over na te denken.

“Als ik ál het geld van de wereld zou hebben weet ik precies wat ik wil doen. Allereerst heerlijk uitgerust wakker worden in mijn lodge aan het strand in het ochtendzonnetje, met een lichte bries door de palmbomen en uitzicht op zee. Daarna begin ik met 20 min yoga stretches en Barre workout en neem daarna een verfrissende duik in het blauwe zeewater. Gevolgd door een gezond ontbijt met vers fruit en kokoswater. Na mijn ochtendritueel verplaats ik mij naar het strand met een goed boek voor een mega tanning uurtje. Dan is het coffee time! Het wordt een ice coffee met heerlijk zelf gebrande bonen. Mijn man die goed kan surfen staat klaar met onze boards en we duiken de golfen in...”

“Met onze ouderwetse open auto rijden we langs de kust naar de stad, waar we lunchen met sushi bij een heel klein tentje. Dan struinen we de stad nog even door en drinken een koud biertje met vrienden op terras. Voor het avond eten bereiden we een barbecue voor met verse vis, groenten en salades en nodigen vrienden en familie uit. De Corona en wijn staat koud en deep house muziek klinkt op de achtergrond.”

“Na het eten zitten we rond het kampvuur en pak ik mijn gitaar om liedjes te zingen. Er moet natuurlijk nog wel gedanst worden en we gaan naar een club aan het strand waar een band staat te spelen. We dansen de salsa en drinken heerlijek mojitos. We dansen tot de late uurtjes en lopen langs het strand naar huis. Nog een avondduik onder de sterren en dan lekker naast mijn man in slaap vallen.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Running Dinner Groningen

Eten, wandelen en de stad verkennen. In de mooie stad Groningen kan dat op een leuke manier. Hoe? Dat lees je hier.

Fatbike Experience

Zondagochtend in je bed blijven liggen klinkt enorm verleidelijk, maar geloof ons als we zeggen dat je je na een actieve ochtend een stuk beter voelt.

Schippers van de Kameleon

De Schippers van de Kameleon, wie kent ze niet? Stap aan boord met een echt kameleonfiguur en beleef de spannendste avonturen op het avontureneiland

Hoe overleef je de winter?

Sneeuw, regen, hagel en wind. Het is zover, de winter is daar. We geven toe, als het aan ons gelegen had dan sloegen we hem dit jaar gewoon over. Maar helaas, de tijd is daar en dus wordt het bikkelen om de kou te trotseren. Heb jij even mazzel! Wij hebben namelijk de leukste wintersurvival tips op een rijtje gezet.