Op vakantie met Amber

Helemaal ontspannen

Maar toch actief bezig zijn

Iedereen houdt natuurlijk van vakantie. Amber van BarreConcept gaat voor de afwisseling en zoekt het liefst het avontuur op. Eén favoriete plek heeft ze dan ook niet, dus heeft ze er meerdere voor je op een rij gezet!

“Op vakantie vind ik afwisseling altijd het leukst. Cultuur opsnuiven, shoppen, relaxen en lekker eten zijn belangrijke elementen tijdens mijn vakantie.”

“Veel van mijn vrienden wonen in verschillende steden in Europa. Daardoor ben ik in veel steden geweest, ieder met zijn eigen pluspunten. In Berlijn kan je non-stop feesten en supergoedkoop eten. En Rome heeft overal goede koffie en een indrukwekkende geschiedenis. Maar Barcelona blijft toch mijn favoriet. Daar heb je van alles wat! Je hebt er strand, cultuur, sightseeing en winkels. En het buiten leven en laat eten vind ik daar heerlijk.”

“Ik zoek tijdens mijn vakanties ook graag het avontuur op. Bijvoorbeeld in Zwitserland, daar hebben ze prachtige natuur en heb ik zoveel gave activiteiten gedaan. Mountainbiken, raften, zwemmen in superhelder (én koud!) water… Heerlijk en heel rustgevend. Maar als je écht tot rust wilt komen, moet je een maand gaan zeilen in Denemarken en Zweden. Wind, water en mooie natuur: wat wil je nog meer?”

“Ook heb ik een reis door Zuid-Amerika gemaakt met mijn zusjes. Daar heb ik te gekke dingen gedaan en meegemaakt. Zoals outdoor sporten in Bariloche, de Pucon vulkaan beklimmen, sandboarden in San Pedro de Atacama. Als ik mocht kiezen waar ik voor een tijd zo mogen wonen is het Buenos Aires, op die stad ben ik een beetje verliefd geworden. De stad straalt passie, liefde en tango uit.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Alles wat je wilt weten over oesters

Oesters; je smult ervan of je walgt ervan. Hoe dan ook: de echte aanbidders van deze weke diertjes kunnen het beste naar Texel gaan, want daar woont De Tesselse Oesterman en hij is dé oesterexpert van Nederland.

Wandelen met de NS

Of ’t nu zomer, herfst, winter of lente is; in de Nederlandse bossen is het altijd heerlijk wandelen.

5 x de Leukste tijd voor jezelf

Tijd voor jezelf vinden is altijd lastig, dit geldt ook voor Leuk Mens Natascha. Zij werkt ontzettend hard aan haar eigen bedrijf “Flavourites” en is moeder van 2 kinderen. Wij vroegen Natascha wat haar aanbevelingen zijn voor een beetje quality time met jezelf.

Het beste katerrecept

Wat is nou het beste recept tegen een ‘kater’? Een vette hap? Nee… dat is het niet. Thomas heeft een ander medicijn voor zo’n zware dag.