Op vakantie met Amber

Helemaal ontspannen

Maar toch actief bezig zijn

Iedereen houdt natuurlijk van vakantie. Amber van BarreConcept gaat voor de afwisseling en zoekt het liefst het avontuur op. Eén favoriete plek heeft ze dan ook niet, dus heeft ze er meerdere voor je op een rij gezet!

“Op vakantie vind ik afwisseling altijd het leukst. Cultuur opsnuiven, shoppen, relaxen en lekker eten zijn belangrijke elementen tijdens mijn vakantie.”

“Veel van mijn vrienden wonen in verschillende steden in Europa. Daardoor ben ik in veel steden geweest, ieder met zijn eigen pluspunten. In Berlijn kan je non-stop feesten en supergoedkoop eten. En Rome heeft overal goede koffie en een indrukwekkende geschiedenis. Maar Barcelona blijft toch mijn favoriet. Daar heb je van alles wat! Je hebt er strand, cultuur, sightseeing en winkels. En het buiten leven en laat eten vind ik daar heerlijk.”

“Ik zoek tijdens mijn vakanties ook graag het avontuur op. Bijvoorbeeld in Zwitserland, daar hebben ze prachtige natuur en heb ik zoveel gave activiteiten gedaan. Mountainbiken, raften, zwemmen in superhelder (én koud!) water… Heerlijk en heel rustgevend. Maar als je écht tot rust wilt komen, moet je een maand gaan zeilen in Denemarken en Zweden. Wind, water en mooie natuur: wat wil je nog meer?”

“Ook heb ik een reis door Zuid-Amerika gemaakt met mijn zusjes. Daar heb ik te gekke dingen gedaan en meegemaakt. Zoals outdoor sporten in Bariloche, de Pucon vulkaan beklimmen, sandboarden in San Pedro de Atacama. Als ik mocht kiezen waar ik voor een tijd zo mogen wonen is het Buenos Aires, op die stad ben ik een beetje verliefd geworden. De stad straalt passie, liefde en tango uit.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Stuntrijden voor 1 dag

In actiefilms zie je om de haverklap stoere waaghalspraktijken in en met auto’s. Wil je dat zelf ook een keer meemaken? Word dan stuntrijder voor 1 dag!

Tips van schoonmaakdiva Anita

Huppelende lammetjes, bezige bijtjes en voorjaarskriebels. Tijd voor de voorjaarsschoonmaak! Met uitroeptekens, want met deze tips van schoonmaakdiva Anita van schoonmaakbedrijf Gom wordt schoonmaken een makkie.

Freerunnen als een echte Ninja

Freerunnen is een acrobatische ‘ontsnappingstechniek’ waarbij je je zo snel mogelijk verplaatst over obstakels als, daken, muren en hekken. Hoe hoger hoe beter.

Park Sonsbeek tour

Maak een sprookjesachtige wandeling met gids door één van de mooiste parken van Nederland: Park Sonsbeek.