Tips voor een rustig feestje

In Amsterdam

De leukste plekken volgens Amber

Amber is ex-danseres. Niet zo gek dus dat ze van dansen houdt. Maar liever niet op grote feesten. Amber is van de kleine feestjes: relaxte plekken met live muziek. Amber, vertel: wat zijn je favo stekjes in Amsterdam?

“Ik hou het meeste van kleine feestjes en kleine festivals waar je dezelfde mensen nog een keer tegenkomt. Ik ben vaak te vinden bij Plekk, Roest, Waterkant, Café Lennep en Ceuvel. Heerlijk als het lekker weer is!”

“Ook hou ik erg van live muziek en ben altijd op zoek naar tentjes waar iemand speelt. Bij Brix wordt op maandagavond vaak live muziek gespeeld en op zondagmiddag bij Plekk. Ik ben niet echt fan van stampmuziek of eentonige muziek. Maar tijdens mijn work-out luister ik vaak deep house met vocals of een instrument erin, daar kan ik wel lekker op losgaan”

“Oude nummers vanuit mijn jeugd blijf ik toch ook wel erg lekker vinden. Zoals Casanova en Don't blame it on the Sunshine, Beyoncé… heerlijk. En het lekkerste is als al deze oude liedjes in een mix worden gezet. Goede feestjes daarvoor zijn Klassefeestje en de feestjes van KrisKros.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Hofjesroute

In de oude volksbuurt van Amsterdam zijn er nog veel verstopte stukjes wijk. Loop tijdens de hofjesroute door de Jordaan langs 24 mooie, maar vergeten hofjes. 

Workshop Haka

Haka is de traditionele dans van de Maori: de oorspronkelijke bewoners van Nieuw-Zeeland.

Pareltjes van Brabant

Brabant is meer dan een provincie vol gezelligheid en leuke kroegjes. Gelukkig kun je de gezelligheid ook mee naar buiten nemen. Maar wat maakt Brabant dan zo speciaal Lidwine?

Ontdekhoek

De Ontdekhoek is een grote werkplaats voor kinderen van 4-14 jaar waar je zelf proefjes mag doen.