Tips voor een rustig feestje

In Amsterdam

De leukste plekken volgens Amber

Amber is ex-danseres. Niet zo gek dus dat ze van dansen houdt. Maar liever niet op grote feesten. Amber is van de kleine feestjes: relaxte plekken met live muziek. Amber, vertel: wat zijn je favo stekjes in Amsterdam?

“Ik hou het meeste van kleine feestjes en kleine festivals waar je dezelfde mensen nog een keer tegenkomt. Ik ben vaak te vinden bij Plekk, Roest, Waterkant, Café Lennep en Ceuvel. Heerlijk als het lekker weer is!”

“Ook hou ik erg van live muziek en ben altijd op zoek naar tentjes waar iemand speelt. Bij Brix wordt op maandagavond vaak live muziek gespeeld en op zondagmiddag bij Plekk. Ik ben niet echt fan van stampmuziek of eentonige muziek. Maar tijdens mijn work-out luister ik vaak deep house met vocals of een instrument erin, daar kan ik wel lekker op losgaan”

“Oude nummers vanuit mijn jeugd blijf ik toch ook wel erg lekker vinden. Zoals Casanova en Don't blame it on the Sunshine, Beyoncé… heerlijk. En het lekkerste is als al deze oude liedjes in een mix worden gezet. Goede feestjes daarvoor zijn Klassefeestje en de feestjes van KrisKros.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Dagje televisie maken

Die reclames die je pauze van GTST moet bekijken maken je nou niet bepaald blij, net zoals de nieuwste acteur die tijdens de desbetreffende soap het toneel betreedt.

Ga op zoek naar een hobby

Neen je Facebook verslaving is geen hobby. Misschien is bloggen een beter idee. Of een offline hobby, begin een verzameling, ga dingen maken, organiseer wat leuks. Deze tip is meer dan een tip, deze tip zou je leven kunnen veranderen. Wij van Leukedingendoen samen met Leuk Mens Alexandra willen dat iedereen gaat doen wat hij of zij leuk vindt, want dan wordt je zo fabelachtig gelukkig.

Haal je Boswachtersdiploma

Stoere boswachters tussen de 6 en 11 jaar kunnen nu alvast hun skills oefenen samen met Boswachter Bart van Staatsbosbeheer Oostvaardersplassen.

Events voor de echte fashionista

Een modeliefhebber als Caroline weet natuurlijk precies op welke evenementen je moet zijn voor de mooiste dingen. Kom maar door met die tips!