Tips voor een rustig feestje

In Amsterdam

De leukste plekken volgens Amber

Amber is ex-danseres. Niet zo gek dus dat ze van dansen houdt. Maar liever niet op grote feesten. Amber is van de kleine feestjes: relaxte plekken met live muziek. Amber, vertel: wat zijn je favo stekjes in Amsterdam?

“Ik hou het meeste van kleine feestjes en kleine festivals waar je dezelfde mensen nog een keer tegenkomt. Ik ben vaak te vinden bij Plekk, Roest, Waterkant, Café Lennep en Ceuvel. Heerlijk als het lekker weer is!”

“Ook hou ik erg van live muziek en ben altijd op zoek naar tentjes waar iemand speelt. Bij Brix wordt op maandagavond vaak live muziek gespeeld en op zondagmiddag bij Plekk. Ik ben niet echt fan van stampmuziek of eentonige muziek. Maar tijdens mijn work-out luister ik vaak deep house met vocals of een instrument erin, daar kan ik wel lekker op losgaan”

“Oude nummers vanuit mijn jeugd blijf ik toch ook wel erg lekker vinden. Zoals Casanova en Don't blame it on the Sunshine, Beyoncé… heerlijk. En het lekkerste is als al deze oude liedjes in een mix worden gezet. Goede feestjes daarvoor zijn Klassefeestje en de feestjes van KrisKros.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Trouwen, trouwen,

Stel: je gaat binnenkort trouwen. Dan is het wel zo handig om een beetje inspiratie op te doen voor De Jurk, toch?

Antisleur-hut

Romantisch weg met z’n twee? Zet een gepimpte caravan van Huisje op Wielen aan je trekhaak en tuf samen naar de horizon.

Pareltjes van Brabant

Brabant is meer dan een provincie vol gezelligheid en leuke kroegjes. Gelukkig kun je de gezelligheid ook mee naar buiten nemen. Maar wat maakt Brabant dan zo speciaal Lidwine?

De sportieve vader

Is jouw vader constant de hort op, op de hoogte van het laatste nieuwste op sportgebied en dol op zichzelf in het zweet werken?