Tips voor een rustig feestje

In Amsterdam

De leukste plekken volgens Amber

Amber is ex-danseres. Niet zo gek dus dat ze van dansen houdt. Maar liever niet op grote feesten. Amber is van de kleine feestjes: relaxte plekken met live muziek. Amber, vertel: wat zijn je favo stekjes in Amsterdam?

“Ik hou het meeste van kleine feestjes en kleine festivals waar je dezelfde mensen nog een keer tegenkomt. Ik ben vaak te vinden bij Plekk, Roest, Waterkant, Café Lennep en Ceuvel. Heerlijk als het lekker weer is!”

“Ook hou ik erg van live muziek en ben altijd op zoek naar tentjes waar iemand speelt. Bij Brix wordt op maandagavond vaak live muziek gespeeld en op zondagmiddag bij Plekk. Ik ben niet echt fan van stampmuziek of eentonige muziek. Maar tijdens mijn work-out luister ik vaak deep house met vocals of een instrument erin, daar kan ik wel lekker op losgaan”

“Oude nummers vanuit mijn jeugd blijf ik toch ook wel erg lekker vinden. Zoals Casanova en Don't blame it on the Sunshine, Beyoncé… heerlijk. En het lekkerste is als al deze oude liedjes in een mix worden gezet. Goede feestjes daarvoor zijn Klassefeestje en de feestjes van KrisKros.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Hardlopen met Marcel

Marcel is een echte sporter. Als hij niet kan sporten wordt hij een beetje kribbig. Het is voor hem dé manier om overtollige energie kwijt te raken en er andere energie voor terug te krijgen. Het Central Park in New York en de Niagara Falls waren absoluut zijn mooiste routes ooit. Maar wat zijn de lievelingsroutes van Marcel in Rotterdam?

Geheime wachtkamer op Amsterdam CS

Zo af en toe pakken de koning en de koningin de trein, bijvoorbeeld als ze op wintersport naar Lech gaan. Maar heus niet dat ze dan tussen het volk op het perron gaan staan koukleumen. Ze hebben namelijk hun eigen, prachtige wachtkamers op de stations Amsterdam, Utrecht, Den Haag HS en Baarn – op een geheim plekje ergens op het station.

Workshop zandsculpturen bouwen

Zandsculpturen bekijken is een leuke bezigheid, maar je kunt ze ook zelf maken. Volg een workshop zandsculpturen bouwen en de volgende keer dat jij op het strand bent, maak je de prachtigste zandbeelden.

Nooit meer slechte foto ’s

Hoe zou de wereld eruit zien zonder Instagram? Veel minder mooi. Met Instagram maak je nooit geen slechte foto’s meer en ziet onze aardkloot er altijd zonniger uit.