Je eigen Flappie als knuffel

Cuddle Clones

Hoge aaibaarheidfactor

Hóe leuk is dit: van je eigen huisdier een knuffel laten maken. En nee, dan bedoelen we dus niet dat je je dooie hondje laat opzetten. Het idee is simpel: je stuurt een foto van je trouwe huisdier en op basis van die foto’s wordt er een prachtige pluchen knuffel gemaakt met een bizarre gelijkenis. Niet goedkoop, maar hij eet verder niks en je hoeft er echt nooit mee naar de dierenarts.

Cuddle Clones

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Verborgen verhalen

Buiten de geluksokken die je aanhad toen je eindelijk die droombaan kreeg, heb je vast meer items in je kast met mooie herinneringen. En die herinneringen verzamelt Caroline samen met haar compagnon Leanne voor Trash To Treasure. Maar hoe vinden ze die verhalen eigenlijk?

Lekker thuis

Leuk Mens Natascha woont en werkt in haar drijvende huis.

Kabouters zoeken

Mogen we je een geheimpje verklappen? In de bossen van Staatsbosbeheer wonen kabouters…

Koorddansen voor iedereen

Slacklinen is hot. Mocht je niet weten wat het is: het is simpel gezegd balanceren op een band tussen twee dingen. Je ziet het vaak in parken maar het kan dus nu echt overal.