Voor kleffe stelletjes en goede vrinden

Love Bubble

Looooooooove….

Iets te vieren, gewoon zomaar heel erg verliefd of simpelweg op zoek naar een ultiem relaxte slaapplek? Dan zijn de Love Bubbles echt iets voor jullie. Er zijn er drie in Nederland (2 in Lochem en 1 in Fort Loosdrecht) en 1 ding hebben ze met elkaar gemeen: een hoog ‘ik ga hier nooit meer weg’-gehalte. De een heeft een hemelbed, de ander een privé-sauna. Allemaal prachtig ingericht en middenin de natuur. En de laatste leuke bijkomstigheid: best betaalbaar als je wat te vieren hebt.


Love Bubbles

Als Leukste lezer van Nederland boek je de Love Bubble in Lochem nu met korting. Je betaalt t/m 31 december 2015 slechts €165 voor een overnachting van maandag op dinsdag, dat scheelt je zo €30 tot €55 - katsjing!). Kijk hier voor het speciale Leukedingendoen-arrangement.

 

 

 

 

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Momentjes voor jezelf

Wat doet Christel op de momenten dat ze tijd voor haarzelf heeft? Kleine Milan gaat naar opa en oma en Christel gaat óf met vriendinnen op stap óf een weekendje weg met haar vriend. 

Sterrenkijken op je rug

Sterrenkijken kan eigenlijk altijd: met helder weer in de tuin of op de camping en als je het echt goed aan wilt pakken ga je naar een sterrenwacht.

Duurzaam hotel in Amsterdam

Als jij denkt dat je geitenwollensokken moet dragen om duurzaam te zijn, dan heb je ’t mooi mis. Want hotel Ecomama in Amsterdam is namelijk hartstikke duurzaam én hip tegelijk.

Buikdansen

Er zijn meer dingen die je met je buik kunt doen behalve hem helemaal rond eten. Rask-Sharki bijvoorbeeld.