Om heel blij van te worden

Tosti van Josti

Tosti met een glimlach

Hier worden wij nou blij van: Tosti van Josti. Een te gekke tostiplek, opgericht door twee jonge gepassioneerde ondernemers van de Hogere Hotelschool die heel graag mensen aan het werk wilden helpen met een verstandelijke of psychische arbeidsbeperking. Niet alleen de bediening (en de achterliggende gedachte) is om vrolijk van te worden, de zaak zelf doet je ook al glimlachen, je zit namelijk op schommels. En dan hebben we het over de tosti’s zelf nog niet eens gehad: gemaakt met zoveel mogelijk biologisch ingrediënten en een fijne twist.

Tosti van Josti

Korte Poten 5

Den Haag

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Abonnement op bloemen

De deurbel gaat. Je doet open en voor je staat een stralende bezorger met een net zo stralend boeket voor je neus. Alsjeblieft, voor jou! 

Hele dag ontbijten in Rotterdam

Zaterdag, 12.43 uur. Jij wordt wakker met een lege maag, dito voorraadkast en trek in een stevig ontbijt om je kater te voeren. Maar waar moet je in vredesnaam naartoe? 

Sinterkruesli

Kee verklapt aan ons het lekkerste en meest originele Sintontbijt. Superlekker en zelfs een beetje gezond!

Hip Amsterdam

Amsterdam barst van de creatieve ondernemingen, maar sommige zijn net iets specialer dan de rest.