Vrijdag de 13e

Ultieme vrijdag de 13e ervaring

Als dat maar goed gaat

Oh oh vrijdag de 13e. Dat is vragen om ongeluk. Wij vroegen onze redactie en Leuke Mensen wat hun ultieme vrijdag de 13e moment is.

Hoofdredacteur Tamara vertelt: “Op vrijdag de 13e heeft er een keer een vogel vol in mijn gezicht gekakt. En dan niet een beetje, maar volledig bullseye. Druipend van m'n neus, op m'n lip. Sindsdien kijk ik in ieder geval nooit meer omhoog als ik onder een boom doorloop en al helemaal niet op vrijdag de 13e!”

Leukedingendoen-stagiaire Lisa overkwam het volgende: “Ik moest een keer glazen inschenken en toen deed ik iets waardoor zij allemaal omvielen. Mijn vriendinnen zeiden toen dat het vrijdag de 13e was dus dat het daardoor kwam. Vanaf dat moment drink ik altijd uit plastic op vrijdag de 13e”

Leukedingendoen-collega Willem is dol op vrijdag de 13e: “Vrijdag de 13e is mijn favoriete dag van het jaar! Mijn ouders zijn op de 13e getrouwd en vroeger woonden wij op nummer 13. Daarnaast is vrijdag de dag voor het weekend!

Ook Leuke Mensen Natascha en Kelly deelden hun vrijdag de 13e moment.

Natascha: “Van tevoren, als ik in mijn agenda kijk, kan ik echt denken: oh nee.. vrijdag de 13e komt eraan. Maar als het dan eenmaal zo ver is, blijkt het toch elke keer weer een dag zoals alle andere dagen te zijn. Soms een beetje pech, vaak juist veel leuke dingen. Gewoon, zoals het meestal is dus. En voor ik het weet is het dan weer zaterdag de 14e. Haal ik stiekem toch weer opgelucht adem...”

Kelly: “Mijn ultieme vrijdag de 13e ervaring had niks met mijn eigen onhandigheid te maken, maar met die van een ander. En dat twee keer! Ik had op mijn 18e een heel leuk autootje: een roze Citroen Saxo. Mijn allereerste auto dus ik was er natuurlijk heel erg trots en zuinig op. Mijn auto is toen twee keer aangereden door iemand en uiteindelijk was hij total loss. Mijn wapen tegen ongeluk was vroeger een klein knuffeltje van Timon van The Lion King en die ging mee toen ik mijn Cito toets moest maken. Die had ik achteraf goed gemaakt dus Timon heeft zijn werk gedaan haha.”

Heb jij ook een ultiem vrijdag de 13e moment? Deel het met ons op facebook!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Ecokathedraal

Een prachtig bouwwerk waar geen machine aan te pas is gekomen en waar de natuur nog altijd gewoon zijn gang gaat. De ecokathedraal in Mildam is een bezoek waard.

Ervaar de stad als een local

Voor de avonturiers onder ons: wil je een keer buiten de gebaande paden treden tijdens je stedentripje in het buitenland? 

Schieten in het donker

Leuk he, lasergamen? Maar het wordt nóg leuker als je het in de allergrootste lasergame arena van Europa doet.

Scheuren in een buggy

Ready for some action? Trommel wat vrienden op en ga een middag scheuren in een buggy: het avontuurlijke vriendje van de quad of kart.