Games voor pacifisten

Van SimCity tot F1 2012

Geen druppel bloed, wel bloedspannend

Games gewelddadig? Sommige zeker. Maar heel veel spellen moeten niets van wapengekletter weten. Jan tipt er een aantal die je gerust kunt spelen als je dienstweigerende oom op de koffie is.

“Ik word helemaal zen van bouwgames. Volgend jaar verschijnt de nieuwe SimCity waarbij je helemaal je eigen stad kunt ontwerpen, dus dat is een goede. Daarnaast is een potje FIFA of PES - ik heb geen uitgesproken voorkeur- natuurlijk altijd leuk als er een vriend(in) langskomt. Alhoewel, sommige types worden behoorlijk agressief als ze een pot virtueel voetbal verliezen. Ook is F1 2012, de nieuwe Formule 1 game net uit. Daar vloeit geen druppeltje bloed maar die races zijn wel bloedspannend.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Design je eigen t-shirt

Een T-shirt voor elke bui. Nog leuker: je kunt je eigen ontwerp aanleveren.

Zelf maken: 'Wie is het?'

Heb je grijs haar? Heb je een snor? Draag je een pet? Herkenbare vragen voor de doorgewinterde 'Wie is het?'-speler.

Interieur inspiratie ligt op straat

Inspiratieboeken voor interieurs kunnen prachtig zijn. Grote foto’s, inkijkjes in de meest bizar mooie woningen, winkels of bedrijfspanden waar je anders nooit binnenkomt... De tip van Louise slaat alleen alles... 

Brainydays by Vera

Elke dag verschijnt er weer een villadorp vol inspirerende interieurartikelen, -items en -nieuws op het internet. Louise is natuurlijk graag op de hoogte van toffe ontwikkelingen. Dit is haar favoriete blog.