Games voor pacifisten

Van SimCity tot F1 2012

Geen druppel bloed, wel bloedspannend

Games gewelddadig? Sommige zeker. Maar heel veel spellen moeten niets van wapengekletter weten. Jan tipt er een aantal die je gerust kunt spelen als je dienstweigerende oom op de koffie is.

“Ik word helemaal zen van bouwgames. Volgend jaar verschijnt de nieuwe SimCity waarbij je helemaal je eigen stad kunt ontwerpen, dus dat is een goede. Daarnaast is een potje FIFA of PES - ik heb geen uitgesproken voorkeur- natuurlijk altijd leuk als er een vriend(in) langskomt. Alhoewel, sommige types worden behoorlijk agressief als ze een pot virtueel voetbal verliezen. Ook is F1 2012, de nieuwe Formule 1 game net uit. Daar vloeit geen druppeltje bloed maar die races zijn wel bloedspannend.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Crea Bea cursussen

Mooie dingen maken is mooi, maar soms is het handig om een eerste opstapje te krijgen in de vorm van een cursus. Henriette Klein van Metdehand legt uit.

Organiseer een horrorfilmavond

Vrijdag de dertiende? Ha! Jij lacht het ongeluk vrolijk weg. En het liefst speel je met het lot door vanavond extra enge films te kijken

Print je hoofd in 3D

Bij conceptstore MakerPoint in Arnhem kun je je eigen hoofd printen. En nee, daar hoef je niet eens je hoofd voor op het kopieerapparaat te leggen.

De beste cadeautjes

Als medeoprichter van speelgoedimperium Imaginarium weet Leuk Mens Niels alles van Leuke cadeautjes. Maar welke zijn nu het allerleukst?