Games voor pacifisten

Van SimCity tot F1 2012

Geen druppel bloed, wel bloedspannend

Games gewelddadig? Sommige zeker. Maar heel veel spellen moeten niets van wapengekletter weten. Jan tipt er een aantal die je gerust kunt spelen als je dienstweigerende oom op de koffie is.

“Ik word helemaal zen van bouwgames. Volgend jaar verschijnt de nieuwe SimCity waarbij je helemaal je eigen stad kunt ontwerpen, dus dat is een goede. Daarnaast is een potje FIFA of PES - ik heb geen uitgesproken voorkeur- natuurlijk altijd leuk als er een vriend(in) langskomt. Alhoewel, sommige types worden behoorlijk agressief als ze een pot virtueel voetbal verliezen. Ook is F1 2012, de nieuwe Formule 1 game net uit. Daar vloeit geen druppeltje bloed maar die races zijn wel bloedspannend.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Festivalvoer

Het festival-eten zit de afgelopen jaren ontzettend in de lift: een dieet van bier en frieten hoeft al lang niet meer. Maar... een kleine duit muntjes kost het wel. Daarom heeft Sandra van Leuke Recepten speciaal voor Leukedingendoen een lekker en eenvoudig recept bedacht. Snel, lekker en zo klaar uit je koffer.

Geluk in een doosje

Een portie geluk op je deurmat, wie wil dat nou niet? Geluk in een doosje is een abonnement op leuke, vrolijke, kleine cadeautjes

Billenbroodjes als ontbijt

Wat eet een foodblogger ‘s morgens? We kunnen dit vast verklappen: de waarheid is confronterend.

Blogs voor het hele gezin

Als je behoefte aan inspiratie hebt, dan kun je natuurlijk terecht op het wereldwijde web. Maar waar moet je zijn? Welke blogs moet je hebben en welke borden moet je volgen op Pinterest?