De allermooiste bruiloft

NINA weddings regelt ’t voor je

alles voor de mooiste dag van je leven

Trouwen is natuurlijk hartstikke romantisch, maar er gaat een hoop geplan en geregel aan vooraf. Waar doe je de receptie en waar het feest, welke jurk draag je, hoe hoog wordt de bruidstaart, welke kleur schoenen draagt de bruidegom, wat zet je op de uitnodiging, ga je het goedbedoelde abc’tje van je vrienden wel of niet goedkeuren…

Gelukkig is daar Janina. De rots in de branding, die met alle liefde jouw bruiloft organiseert. Als NINA weddings verzorgt ze zo’n beetje alles wat je maar kan verzinnen: van de trouwlocatie tot de grootte van de kers op de taart. Een vleugje romantiek hier en een snufje bohemian chic daar en jouw bruiloft wordt er een uit duizenden. Het allerbeste van dit verhaal? Jij hebt no stress in aanloop naar de mooiste dag van je leven.

Is een weddingplanner je wat teveel van het goede, maar kun je wél wat hulp kunnen gebruiken bij bijvoorbeeld het maken van de uitnodigingen? Of wil je als man heel graag je vriendin ten huwelijk vragen, maar weet je niet zo goed hoe? Janina heeft ook leuke workshops!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Romkommaardoor!

Tromgeroffel… Wat zijn de drie beste romantische komedies ooit? Aranka pakt graag een doos tissues bij deze films.

Naar de Londense Opera

Nu kun je van de opera- en balletvoorstellingen van The Royal Opera House genieten vanuit je luie bioscoopstoel, op het grote scherm van EYE in Amsterdam.

Valentijn, ehm nee.

Roze bloemetjes en rode hartjes. Getsie! Overdreven gedoe, Valentijnsdag. Misschien ben je gewoon even niet verliefd, niet opzoek of vier je al 365 dagen in het jaar Valentijn… Gelukkig hebben wij de tip: vandaag trek jij namelijk lekker demonstratief je coolste outfit aan! Met coolste bedoelen wij een Onesie. Een wat? Een wansie, zo spreek je het uit. Maar check vooral even de foto hiernaast.

Samen Game of Thrones kijken

Binge-watching: wat een heerlijkheid. Nog eentje dan? In drie avonden een compleet seizoen van je favoriete Netflix-serie er doorheen rammen. Maar 1 probleempje… je kijkt wel alleen.