De allermooiste bruiloft

NINA weddings regelt ’t voor je

alles voor de mooiste dag van je leven

Trouwen is natuurlijk hartstikke romantisch, maar er gaat een hoop geplan en geregel aan vooraf. Waar doe je de receptie en waar het feest, welke jurk draag je, hoe hoog wordt de bruidstaart, welke kleur schoenen draagt de bruidegom, wat zet je op de uitnodiging, ga je het goedbedoelde abc’tje van je vrienden wel of niet goedkeuren…

Gelukkig is daar Janina. De rots in de branding, die met alle liefde jouw bruiloft organiseert. Als NINA weddings verzorgt ze zo’n beetje alles wat je maar kan verzinnen: van de trouwlocatie tot de grootte van de kers op de taart. Een vleugje romantiek hier en een snufje bohemian chic daar en jouw bruiloft wordt er een uit duizenden. Het allerbeste van dit verhaal? Jij hebt no stress in aanloop naar de mooiste dag van je leven.

Is een weddingplanner je wat teveel van het goede, maar kun je wél wat hulp kunnen gebruiken bij bijvoorbeeld het maken van de uitnodigingen? Of wil je als man heel graag je vriendin ten huwelijk vragen, maar weet je niet zo goed hoe? Janina heeft ook leuke workshops!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De beste zwijmeltips

Lisette heeft haar lief niet om de hoek wonen. Hoe houdt ze haar relatie spannend en gezellig?

Tijd voor elkaar moet je maken

Aan zo’n geweldige blog als MissLipgloss is Leuk Mens Cynthia heel wat uurtjes schrijfwerk kwijt. Ook vriendlief werkt doordeweeks hard bij zijn baan. In zo’n situatie is het soms moeilijk om elkaar nog regelmatig te kunnen zien. Gelukkig weet Cynthia dit altijd goed op te lossen. 

Logeren tussen de bevers

Natuurvrienden opgelet! In de Biesbosch drijft een heuse ecolodge en jij kan daar slapen. Verwacht een ruimtelijke en lichte hotelkamer met eigen uitkijktoren voor extra natuurplezier.

De romantiek van een sok

Als je denkt aan een romantisch cadeau, denk je misschien niet automatisch aan een paar sokken. En terecht, want van een stapel witte sportsokken wordt niemand blij.