De allermooiste bruiloft

NINA weddings regelt ’t voor je

alles voor de mooiste dag van je leven

Trouwen is natuurlijk hartstikke romantisch, maar er gaat een hoop geplan en geregel aan vooraf. Waar doe je de receptie en waar het feest, welke jurk draag je, hoe hoog wordt de bruidstaart, welke kleur schoenen draagt de bruidegom, wat zet je op de uitnodiging, ga je het goedbedoelde abc’tje van je vrienden wel of niet goedkeuren…

Gelukkig is daar Janina. De rots in de branding, die met alle liefde jouw bruiloft organiseert. Als NINA weddings verzorgt ze zo’n beetje alles wat je maar kan verzinnen: van de trouwlocatie tot de grootte van de kers op de taart. Een vleugje romantiek hier en een snufje bohemian chic daar en jouw bruiloft wordt er een uit duizenden. Het allerbeste van dit verhaal? Jij hebt no stress in aanloop naar de mooiste dag van je leven.

Is een weddingplanner je wat teveel van het goede, maar kun je wél wat hulp kunnen gebruiken bij bijvoorbeeld het maken van de uitnodigingen? Of wil je als man heel graag je vriendin ten huwelijk vragen, maar weet je niet zo goed hoe? Janina heeft ook leuke workshops!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Toeren door de tijd

Zie jij jezelf al gaan in een Jaguar MKII uit 1961 door een schilderachtig Nederlands landschap?

Cursus partnermassage

Voel niet langer zonder doel en leer de basis van het masseren tijdens een cursus partnermassage...

Écht Romantisch

Wat is nou écht romantisch volgens Jooske? Plekken waar je je geliefde mee naar toe kan nemen en het liefste gebaar der liefde. Dus als je nog een keer het hart van Jooske wilt veroveren, dan weet je wat je moet doen..

Haarstyling zoals het hoort

Zoek je een nieuwe hairdo? Of ga je trouwen en wil je een schitterend bruidskapsel? Madame de Pompadour tovert je haarbos om tot een waar kunstwerk. Of het nou voor een feestje is of ‘gewoon voor de leuk’.