Reizen in een toffe camper

Zwerven over landweggetjes

In een hip busje

Wat is er nou leuker dan Europa verkennen in een busje? Lekker sjezen over afgelegen landweggetjes, rijden door de mooiste landschappen en meeblèren met je lievelingsmuziek op de radio. Zie je een mooie plek, dan stop je gewoon en zet je je kampement op want je hebt toch alles in je huisje op vier wielen. Ideaal!

Zin gekregen in een nieuw reisavontuur? Bij Toffe Campers verhuren ze zes eh, ja, toffe campers. Met namen als ‘Ferme Dame’, ‘Stoere Bikkel’ en ‘Smeerpijp’ weet je wel een beetje waar je aan moet denken. Het zijn allemaal oude Mercedesbussen die eigenaren Marjolijn en Dave eigenhandig hebben opgeknapt tot zes coole paleisjes op wielen. Wij krijgen in elk geval nu al zin in de zomer!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Adem in, adem uit…

Wie in Amsterdam-Noord loopt ziet ‘m al van ver: de grote kraan van Faralda op de NDSM-werf met de geweldige hotelkamers. Sinds kort is het niet meer alleen een spectaculaire plek om te overnachten, maar kun je er ook nog vanaf springen. Als je durft.

Lachen met zwarte katten

Wie zegt dat zwarte katten monsters zijn? Je tovert hun evil eyes namelijk heel gemakkelijk om tot een verleidende zwoele blik of een paar loensende ogen.

De geheimen van Nijmegen

Een stad vol Romeinse geheimen ontrafelen. Dat klinkt spannend en dat is het ook! Verklap je ons vast een missend puzzelstukje Lidwine?

5 Borough Bike Tour

Ontdek steden op een bijzondere manier. Ga bijvoorbeeld fietsen tijdens de 5 Boroughs Bike Tour in New York City.