Reizen in een toffe camper

Zwerven over landweggetjes

In een hip busje

Wat is er nou leuker dan Europa verkennen in een busje? Lekker sjezen over afgelegen landweggetjes, rijden door de mooiste landschappen en meeblèren met je lievelingsmuziek op de radio. Zie je een mooie plek, dan stop je gewoon en zet je je kampement op want je hebt toch alles in je huisje op vier wielen. Ideaal!

Zin gekregen in een nieuw reisavontuur? Bij Toffe Campers verhuren ze zes eh, ja, toffe campers. Met namen als ‘Ferme Dame’, ‘Stoere Bikkel’ en ‘Smeerpijp’ weet je wel een beetje waar je aan moet denken. Het zijn allemaal oude Mercedesbussen die eigenaren Marjolijn en Dave eigenhandig hebben opgeknapt tot zes coole paleisjes op wielen. Wij krijgen in elk geval nu al zin in de zomer!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Samen zonsondergang kijken

Het toppunt van romantiek is samen naar een zonsondergang staren.

Leukste bos voor kinderen

Op zoek naar een leuk bos dat de fantasie van kinderen prikkelt? 

Schatzoeken

Op de Lochemse berg kun je zelf nog kristallen vinden, Lochemse diamanten. Zoeken dus!

Mooiste plekken voor de fietsende amateurfotograaf

Dankzij Instagram maakt iedereen tegenwoordig museumwaardige foto's. Een fotogenieke omgeving maakt het wel extra makkelijk. Vincent tipt een aantal prachtige gebieden.