Wandelen op Ameland

Op het strand van Hollum

Met een Nobeltje

Een momentje voor jezelf: iedereen vult dat op zijn eigen manier in. Eric gaat graag even een frisse neus halen op het strand van Ameland.

“Voor mij gaat er niets boven wandelen op het strand van Ameland. Al sinds ik een baby was, kom ik in de herfst en winter enkele keren op het Waddeneiland. Ik maak graag een lange wandeling over het strand van Hollum, over de kop van het eiland. Langzaam zie je dan de brede Noordzeestranden overgaan in de onstuimige Waddenzee.”

“Door de eilandrust, de harde wind en prachtige natuur kom ik vaak weer helemaal tot mezelf. En dan kan ik helemaal uitgewaaid en opgeladen weer terug naar de Randstad. Natuurlijk moet je halverwege je wandeling wel even stoppen bij strandtent Sunset voor een bokbiertje of warme chocomelk met slagroom en een Nobeltje (lokale likeur).”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Het huisdier-huwelijk

Heeft je vis het aangelegd met de hond van de buren? Lonkt de parkiet naar de kat van de overkant? Organiseer dan eens een huisdier-huwelijk. De liefde moet immers gevierd hebben, en er kan nooit genoeg aanleiding zijn om een taart met glazuur te bakken.

Een speeltuin om van te dromen

Niks is leuker dan kinderen zien genieten. En het is helemaal mooi meegenomen als je daarbij zelf ook lekker onderuit kan zitten.

Een luie picknick

Leuk en aardig, zo’n uitgebreide picknick in het zonnetje, maar het vergt toch heel wat tijd om voor te bereiden. Voor als je daar geen zin in of simpelweg geen tijd voor hebt bestaan er heel wat bedrijfjes die dat maar wàt graag voor je doen. 

Miniworld Rotterdam

In Miniworld Rotterdam duurt een dag maar 24 minuten. Voor je het weet wordt het nacht en twinkelen duizenden lampjes in het donke