Wandelen op Ameland

Op het strand van Hollum

Met een Nobeltje

Een momentje voor jezelf: iedereen vult dat op zijn eigen manier in. Eric gaat graag even een frisse neus halen op het strand van Ameland.

“Voor mij gaat er niets boven wandelen op het strand van Ameland. Al sinds ik een baby was, kom ik in de herfst en winter enkele keren op het Waddeneiland. Ik maak graag een lange wandeling over het strand van Hollum, over de kop van het eiland. Langzaam zie je dan de brede Noordzeestranden overgaan in de onstuimige Waddenzee.”

“Door de eilandrust, de harde wind en prachtige natuur kom ik vaak weer helemaal tot mezelf. En dan kan ik helemaal uitgewaaid en opgeladen weer terug naar de Randstad. Natuurlijk moet je halverwege je wandeling wel even stoppen bij strandtent Sunset voor een bokbiertje of warme chocomelk met slagroom en een Nobeltje (lokale likeur).”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Met een Vespa door de heuvels

Toscane is geweldig. Met die prachtige heuvels, dat heerlijk eten, die gesoigneerde bewoners en al die flitsende Vespa’s. 

Cadaques in Spanje

Voor FISH TALES vindt Bart het geen probleem om verre landen te bezoeken. Canada, Alaska, de Malediven, hij is er geweest. Stuk voor stuk geweldige plekken, maar zijn favoriete plek om te vertoeven blijft toch het dorpje Cadaqués in Spanje.

Leuke app: Rotterdam Routes

Lopen door Rotterdam is echt heus waar superleuk. Helemaal met de app ‘Rotterdam Routes’, waar je 5 verschillende routes kunt uitkiezen. Iedere route heeft een eigen thema en een eigen audiogids, die je het verhaal van Rotjeknor haarfijn vertellen.

 

Fit het festival door

Kijk, vrólijk word je wel van festivals. Maar voor je lijf is zo'n festivalfeest weer niet zo lief. Volop genieten van alle festiviteiten en toch niet terug naar huis als een brak puddinkje? Volg dan onze fit-het-festival-door-tips!