Wandelen op Ameland

Op het strand van Hollum

Met een Nobeltje

Een momentje voor jezelf: iedereen vult dat op zijn eigen manier in. Eric gaat graag even een frisse neus halen op het strand van Ameland.

“Voor mij gaat er niets boven wandelen op het strand van Ameland. Al sinds ik een baby was, kom ik in de herfst en winter enkele keren op het Waddeneiland. Ik maak graag een lange wandeling over het strand van Hollum, over de kop van het eiland. Langzaam zie je dan de brede Noordzeestranden overgaan in de onstuimige Waddenzee.”

“Door de eilandrust, de harde wind en prachtige natuur kom ik vaak weer helemaal tot mezelf. En dan kan ik helemaal uitgewaaid en opgeladen weer terug naar de Randstad. Natuurlijk moet je halverwege je wandeling wel even stoppen bij strandtent Sunset voor een bokbiertje of warme chocomelk met slagroom en een Nobeltje (lokale likeur).”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Koorddansen voor iedereen

Slacklinen is hot. Mocht je niet weten wat het is: het is simpel gezegd balanceren op een band tussen twee dingen. Je ziet het vaak in parken maar het kan dus nu echt overal.

De sportieve vader

Is jouw vader constant de hort op, op de hoogte van het laatste nieuwste op sportgebied en dol op zichzelf in het zweet werken?

Een luie picknick

Leuk en aardig, zo’n uitgebreide picknick in het zonnetje, maar het vergt toch heel wat tijd om voor te bereiden. Voor als je daar geen zin in of simpelweg geen tijd voor hebt bestaan er heel wat bedrijfjes die dat maar wàt graag voor je doen. 

Black Light Ping Pong

Rondrennen met een batje in de hand vliegend naar die ene gemeen geslagen pingpongbal op de tafeltennistafel van de camping. Hoeveel vakantieliefdes en vrienden zijn wel niet rondom die pingpongtafel op de camping opgebloeid? Vrij veel denken wij. En daarom vinden wij het met een vleugje nostalgie eigenlijk best leuk dat ping pong weer helemaal hip is.