Wandelen op Ameland

Op het strand van Hollum

Met een Nobeltje

Een momentje voor jezelf: iedereen vult dat op zijn eigen manier in. Eric gaat graag even een frisse neus halen op het strand van Ameland.

“Voor mij gaat er niets boven wandelen op het strand van Ameland. Al sinds ik een baby was, kom ik in de herfst en winter enkele keren op het Waddeneiland. Ik maak graag een lange wandeling over het strand van Hollum, over de kop van het eiland. Langzaam zie je dan de brede Noordzeestranden overgaan in de onstuimige Waddenzee.”

“Door de eilandrust, de harde wind en prachtige natuur kom ik vaak weer helemaal tot mezelf. En dan kan ik helemaal uitgewaaid en opgeladen weer terug naar de Randstad. Natuurlijk moet je halverwege je wandeling wel even stoppen bij strandtent Sunset voor een bokbiertje of warme chocomelk met slagroom en een Nobeltje (lokale likeur).”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Tips voor de beginnende ondernemer

Thomas is founder en CEO van Poopycat. We vroegen hem of hij tips heeft voor beginnende ondernemers. En hoe het succes van zijn bedrijf Poopycat tot stand is gekomen.“Ondernemen is een kwestie van durven. Je hoeft niet de slimste of de beste te zijn, maar je moet het gewoon doen.

Het Leukste kinderfeestje

Als papa van drie kinderen weet Leuk Mens Niels vast wel hoe je kinderen kan vermaken. Maar een kinderfeestje organiseren blijft altijd een uitdaging!

De lekkerste vakantiebestemming

Een vakantie, dat is iets waar je naar uitkijkt vanwege de hoge kans op zon, het zand tussen je tenen en het bewust niet denken aan je dagelijkse sleur. Peter vertelt waar je moet zijn als je ook graag je maag op iets moois wilt trakteren. 

Een speeltuin om van te dromen

Niks is leuker dan kinderen zien genieten. En het is helemaal mooi meegenomen als je daarbij zelf ook lekker onderuit kan zitten.