Surfen in Sidi Kaouki

Op een verlaten plekje

Slapen in een prachtige villa

Eric gaat er graag op uit. Niet alleen in Nederland, want hij zet graag een stapje over de grens. En als hij in Marokko is, verandert hij spontaan van business man in een surfer.

 

“Ik maakte met vrienden een woestijnreis door Marokko en Algerije, en die sloten we af aan de kust. Onze laatste week gingen we van surfspot naar surfspot, zoals Mirleft en Taghazout. Daarna kwamen we in een klein verlaten plaatsje terecht onder Essouira, genaamd Sidi Kaouki. Het was een verlaten stadje met een prachtig langgerekt strand, straffe wind en perfecte golven. We verbleven in een prachtige villa met een hele aardige Vlaamse eigenaresse, heerlijk eten en koud bier (een zeldzaamheid in Marokko); Villa Soleil.”

 

Villa Soleil - Sidi Kaouki

http://www.hotelvillasoleil.com/hotel/

http://www.tripadvisor.nl/Hotel_Review-g298349-d646478-Reviews-Hotel_Villa_Soleil-Essaouira_Marrakech_Tensift_El_Haouz_Region.html

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Workshop curling

We geven toe dat curling er altijd een beetje dubieus uitziet, maar het is wel bijzonder leuk om te doen. 

Burlesque workshop

Dames, zijn jullie ook altijd zo jaloers op de sexy moves van Marilyn Monroe? Spijker dan je dansroutine eens bij en wel op broeierige en verleidelijke wijze, kortom: op z’n Burlesques. 

De lekkerste vakantiebestemming

Een vakantie, dat is iets waar je naar uitkijkt vanwege de hoge kans op zon, het zand tussen je tenen en het bewust niet denken aan je dagelijkse sleur. Peter vertelt waar je moet zijn als je ook graag je maag op iets moois wilt trakteren. 

Nature's Gift

Vervelen is geen optie, dat is het motto van Leukedingendoen. De dames en heren van Nature's Gift zijn 't daar ook zeer zeker mee eens. Nature's Gift heeft heel veel lieve en groene uitjes in de natuur. Vergeet dus poepen in je oude schoen en ga wat dóén!