Radfahren in Berlijn

Als een echte Berliner

Met een fixiefiets

Eric houdt van fietsen. In Berlijn kan hij zijn geluk niet op met de leuke fietsroutes. Daarom weet hij ook de beste plekjes in Berlijn om uit te rusten.

“De fiets vind ik het leukste vervoermiddel in de stad. Je leert in no time de geluiden, geuren, kleuren en natuurlijk de weg in een stad kennen als je er zelf doorheen fietst. Afgelopen jaar heb ik Berlijn op de fiets verkend. Wat een heerlijke stad.”

“In Berlijn kun je natuurlijk heerlijk door de wijk Mitte fietsen. Haal je (fixie)fiets op, neem snel nog even een homemade icecream bij Standert aan de Invalidenstraße en rijd daarna door naar het Arkonaplatz voor de Trodelmarkt. Een klein wekelijks marktje met geweldig mooie spullen.”

“Als je het gaaf vindt, kun je op een steenworp afstand in de Rheinsbergerstraße een kijkje nemen in The Factory, een te gekke co-workspace en ‘start-up hub’ waar o.a. Soundcloud en Zendesk huizen. Rijd voor de lekkerste koffie van Berlijn dan even door richting The Barn aan de Auguststraße en ga daarna even lekker shoppen en lunchen in de Alte Schonhauserstraße.”

“Ben je ’s middags toe aan een duik? Rijd dan lekker door naar het Badeschiff aan de Spree of duik met een fles wijn het Volkspark aan de Brunnenstraße in. Binnen een dag voel je je een echte Berliner!”

Standert

Vintagemarkt (Trodelmarkt) op Arkonaplatz

‘Start-up hub’ The Factory

The Barn

Badeschiff

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Op fietsvakantie

Ga je op fietsvakantie, dan wil je natuurlijk zo min mogelijk meenemen.

De baai van Somme

In de baai van Somme is echt voor ieder wat wils, van wadlopen tot vogelskijken en van zeehonden knuffelen tot mosselen eten

Samen leuke dingen doen

Heb je zin om naar de bioscoop te gaan? Te gaan sporten? Wandelen op het strand? Maar wil er niemand met je mee? Neem dan eens een kijkje bij Go mingle. 

Srprs.me

In het vliegtuig stappen zonder dat je weet waar je naartoe gaat. Dat moet je durven, maar het zorgt gegarandeerd voor een waanzinnige reis (en dat weten we uit ervaring!). Bij srprs.me kun je een verrassingsreis boeken. Je geeft een richting, bijvoorbeeld: avontuur, city trip of zonvakantie en laat de mensen van srprs.me de rest doen.

https://srprs.me/