Slapen in een yurt op Texel

Tegen de klok in lopen

Comfortabel dichtbij de natuur

Oorspronkelijk komen deze opvallende tenten uit Mongolië. Maar een weekendje Azië, is ook weer zo wat. Beter ga je naar Texel. Daar vind je namelijk ook yurts waarin je heerlijk bijkomt van je druk-druk-druk leven. Dat moet wel goed komen, want deze yurts zijn van alle gemakken voorzien zoals een hangmat, buitenstoelen en een picknicktafel, maar ook in de herfst kun je hier lekker knus verblijven. Er zijn Texelse yurts voor 2 of 4 personen en je kunt je huwelijksnacht doorbrengen in een BruidsYurt, die in een beschut duinpannetje staat. Nog een tip om je verblijf in de yurt zo aangenaam mogelijk te maken: doe als de Mongolen en loop altijd tegen de klok in als je je in een yurt bevindt. Dat voorkomt botsingen.

Je kunt overnachten in een Texel-Yurt van begin april t/m eind oktober.

Contactgegevens

Texel-Yurts
Rommelpot  19, Den Hoorn
T: (0222) 322 100 
info@texelyurts.nl 

Website

Texel-Yurts

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Romantische spulletjes voor thuis

De ironie des levens: van romantiek komen kinderen, maar van kinderen komt nauwelijks nog romantiek. Gelukkig kun je de liefdesidylle ook thuis best een beetje vormgeven, met kaarsen en een bevallig blousje. Toch, Trudy?

Verras je lief

Sleur in de relatie? Niet bij Leuk Mens Lisette hoor, die doet daar niet aan.  

DIY boeket

Pluk de dag, pluk een bloem! Dat is het credo van de zomerbloemenpluktuin in Nes aan de Amstel. Bloemen om je heen zover je kunt kijken, plukken zoveel je wilt en zelf het mooiste boeket maken.

De leukste kinderkamers

Het huis van interieurblogger en Leuk Mens Seline moet wel één groot feestje zijn. Met fantastische frutsels en leuke meubels leukt zij zonder problemen haar huis op.