Virtuele scharrel

Je nepverloofde in een app

Invisible Girlfriend/Boyfriend

Ben je single en word je een beetje moe van die meewarige blikken als mensen je – het liefst op een feestje – vragen naar je liefdesleven? Dan is de app Invisible Girlfriend of Invisible Boyfriend wellicht iets voor jou. Je kunt die virtuele lover van je zo goedkoop of zo duur maken als je zelf wil; de prijs van het ‘pakket’ varieert van een simpele scharrel waarmee je een beetje sms’t tot de ‘bijna verloofd’ variant inclusief foto’s van jou met je verloofde, ingesproken voicemailberichten, berichtjes en ga zo maar door. Klinkt een beetje eng en dat is het misschien ook wel. Maar voor een paar tientjes ben je wel voor een hele tijd van alle vragen af. Tot je moeder vraagt wanneer ze je scharrel nu eindelijk

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Foto der liefde

Deze leuke dame is analoog fotografe en legt met liefde de romantiek vast – liefst met de natuur als achtergrond.

De Leukste dates

Vandaag is roze, de kleur van de liefde. Heel het land (wat zeggen we, heel de wereld) viert vandaag weer Valentijnsdag. Je ontkomt er niet aan, of je het nou wil of niet. 

Strand in eigen land

Massaal gaan we in de zomer op strandvakantie naar het zuiden van Europa of een mooi ver eiland. Maar waarom eigenlijk? We hebben zelf heel veel strand om uit te kiezen!

Verstuur je eigen STANG

Af en toe moet je mensen gewoon een saai berichtje sturen. Je moet iemand ergens aan helpen herinneren, hebt een vraag of ander dagelijks dingetje.