Virtuele scharrel

Je nepverloofde in een app

Invisible Girlfriend/Boyfriend

Ben je single en word je een beetje moe van die meewarige blikken als mensen je – het liefst op een feestje – vragen naar je liefdesleven? Dan is de app Invisible Girlfriend of Invisible Boyfriend wellicht iets voor jou. Je kunt die virtuele lover van je zo goedkoop of zo duur maken als je zelf wil; de prijs van het ‘pakket’ varieert van een simpele scharrel waarmee je een beetje sms’t tot de ‘bijna verloofd’ variant inclusief foto’s van jou met je verloofde, ingesproken voicemailberichten, berichtjes en ga zo maar door. Klinkt een beetje eng en dat is het misschien ook wel. Maar voor een paar tientjes ben je wel voor een hele tijd van alle vragen af. Tot je moeder vraagt wanneer ze je scharrel nu eindelijk

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Romantiek uit blik

Met je lief op de bank een filmpje aanzetten en daar heerlijk bij wegzwijmelen. We hebben allemaal onze romantische favorieten, welke films vind jij het allerliefst Annewil?

De ultieme versiertruc van Jaap

Dat Jaap een ware Casanova is, blijkt wel uit onderstaand verhaal. Sloepje, liedje, gitaartje, maneschijn: zó romantisch.

Mannen: dit is romantiek

Even geen idee wat je voor romantisch uitje moet regelen voor je schatje? Geen probleem. Hou het klein maar verras haar oprecht... 

Remy in de Italiaanse keuken

Remy heeft het razend druk met Festina Lente Collective, maar tussendoor houdt hij er ook nog van om lekker te koken – al is dat naar eigen zeggen niet één van zijn grootste talenten. De Italiaanse keuken is zijn favoriet. En hij houdt ’t simpel.