Virtuele scharrel

Je nepverloofde in een app

Invisible Girlfriend/Boyfriend

Ben je single en word je een beetje moe van die meewarige blikken als mensen je – het liefst op een feestje – vragen naar je liefdesleven? Dan is de app Invisible Girlfriend of Invisible Boyfriend wellicht iets voor jou. Je kunt die virtuele lover van je zo goedkoop of zo duur maken als je zelf wil; de prijs van het ‘pakket’ varieert van een simpele scharrel waarmee je een beetje sms’t tot de ‘bijna verloofd’ variant inclusief foto’s van jou met je verloofde, ingesproken voicemailberichten, berichtjes en ga zo maar door. Klinkt een beetje eng en dat is het misschien ook wel. Maar voor een paar tientjes ben je wel voor een hele tijd van alle vragen af. Tot je moeder vraagt wanneer ze je scharrel nu eindelijk

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Het aller-aller-aller zoetste cadeau

Tegenwoordig weten we niet meer zo goed wat we elkaar nu moeten geven. Cadeaus worden groter en duurder: de iPads, designertassen en weekendjes weg liggen zelfs bij de schoorsteen. Leukedingendoen vindt dat we veel lievere cadeaus aan elkaar kunnen geven!

Poitou Charentes

Romantisch, met je kinderen of een culinaire reis: het kan allemaal in de Franse kuststreek Poitou Charentes

Samen ringen smeden

Het lijkt onmogelijk, maar het kan. In één dag jullie eigen ringen ontwerpen, zagen, solderen, smeden en vijlen. 

Samen zonsondergang kijken

Het toppunt van romantiek is samen naar een zonsondergang staren.