Leuke app: Happy deed

Tijd voor een goede daad!

Je iPhone zegt wanneer

Je telefoon zegt ‘bliep’. Jij kijkt en ziet een notificatie van je app Happy Deed. Het is tijd om de mensheid te redden met jouw goede daden!

Na ontvangst van het pushbericht heb je 48 uur de tijd om je goede daad te verrichten. En je mag zelf weten wat je doet. Koop een kop koffie voor de straatkrantverkoper, help een omaatje bij het oversteken, geef een compliment aan de kassajuffrouw of verzin zelf iets leuks. Zo lang je er maar een fotootje van maakt die je weer kan delen via de app. Zo wordt Happy Deed een grote bron van inspiratie en maak je samen met de andere ‘Deeders’ de wereld elke keer een stukje mooier.

De app is voorlopig alleen nog voor iPhone-gebruikers, maar de Androidversie komt eraan. Nog een leuk weetje: de app is een Nederlands initiatief! Extra reden om ‘m te downloaden dus.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Tijd om naar buiten te gaan

Wat worden we blij van de eerste zonnestalen! We laten de winter achter ons en zijn helemaal klaar voor de lente. Dat betekent: lekker naar buiten, in de tuin, op het balkon, een wandeling maken of het bos in. En laten wij nou de Leukste groene zaken voor je op een rijtje hebben gezet!

Het kabouterpad in Schoorl

Een wandeltocht speciaal voor de kleintjes. Door het prachtige duinbos van Schoorl. Tijd voor een avontuur op het Kabouterpad...

Snurken in een wijnvat

Kies jij voor Vinho (Portugees voor ‘wijn’) of Barril (Portugees voor ‘vat’)? Ach, het maakt ook niet zoveel uit. Het zijn allebei reuzewijnvaten van de familie Kôpke uit Portugal. En jij kunt erin slapen. 

Het Leukste kinderfeestje

Als papa van drie kinderen weet Leuk Mens Niels vast wel hoe je kinderen kan vermaken. Maar een kinderfeestje organiseren blijft altijd een uitdaging!