Leuke app: Happy deed

Tijd voor een goede daad!

Je iPhone zegt wanneer

Je telefoon zegt ‘bliep’. Jij kijkt en ziet een notificatie van je app Happy Deed. Het is tijd om de mensheid te redden met jouw goede daden!

Na ontvangst van het pushbericht heb je 48 uur de tijd om je goede daad te verrichten. En je mag zelf weten wat je doet. Koop een kop koffie voor de straatkrantverkoper, help een omaatje bij het oversteken, geef een compliment aan de kassajuffrouw of verzin zelf iets leuks. Zo lang je er maar een fotootje van maakt die je weer kan delen via de app. Zo wordt Happy Deed een grote bron van inspiratie en maak je samen met de andere ‘Deeders’ de wereld elke keer een stukje mooier.

De app is voorlopig alleen nog voor iPhone-gebruikers, maar de Androidversie komt eraan. Nog een leuk weetje: de app is een Nederlands initiatief! Extra reden om ‘m te downloaden dus.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Vaarwel zwangerschapskilo's

Romina weet alles over afvallen na je zwangerschap. Oké niet alles, maar wat ze wel wist staat in haar boek 'Vet man, zo'n baby'. Mocht je geen tijd hebben om een boek te lezen, lees dan deze afvaltips.

Help! Ik zoek een baan

Solliciteren betekent schrijven, schrijven, schrijven. Jammer genoeg horen daar afwijzingen bij. Linda van Droombaan.net biedt het medicijn.

Fit de zomer door

Iedereen wil er wel fit uitzien, maar eten is zó lekker en sporten niet altijd even leuk.

Miniworld Rotterdam

In Miniworld Rotterdam duurt een dag maar 24 minuten. Voor je het weet wordt het nacht en twinkelen duizenden lampjes in het donke