Zwervers lusten ook koffie

Twee uitgestelde koffie, graag

Jij een bakkie, zij een bakkie

Je bestelt twee kopjes koffie en rekent er vier af. Ben je gek?! Nee, je bent goed bezig! Tenminste, als je het in een koffietent doet waar ze weten van ‘Uitgestelde koffie’. Dit hartverwarmende initiatief maakt het voor mensen die het minder breed hebben namelijk mogelijk om een gratis bakkie pleur te bestellen aan de bar – een bakkie dat jij dus al voor ze hebt betaald.

Op uitgesteldekoffie.nl vind je een overzicht van alle deelnemende koffiebarretjes in Nederland. En dat zijn er al best wel wat! Misschien zit er wel eentje bij jou in de buurt, waar je vandaag een uitgestelde koffie kunt bestellen. Bij wie ‘jouw’ koffie terecht komt weet je niet van tevoren, maar je kunt natuurlijk ook zelf een bakkie doen en even blijven plakken. Wie weet zie je direct resultaat van jouw goede daad!

Bekijk hier waar ze aan ‘Uitgestelde koffie’ doen

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De ideale vakantiedag van Tamara

Ieder nieuw Leuk Mens stellen we dezelfde vraag: ‘Hoe ziet jouw ideale dag eruit, als je álle tijd en geld van de wereld zou hebben?’. Voor de lol hebben we onszelf eens dezelfde vraag gesteld. En wat bleek: ook wij houden van vrienden, familie en cocktails :). Lees wat Tamara zou doen!

Een duurzaam leven

Met een voorliefde voor vintage meubels laat Julien zien dat hij niet bang is voor hergebruik. Dat is niet alleen duurzaam, maar nog veel meer. Tijd om je leven te beteren? Julien laat je zien hoe:

Leer cocktails maken van een pro

Wanneer je trek krijgt in cocktails weet je dat het hoogtepunt van de avond niet ver weg is.

De Leukste kerst van Henriette

"Naast dat we samen de buffettafel opmaken met al het lekkers, spelen we altijd een kaart- en/of dobbelspelletje mét oma."