Zwervers lusten ook koffie

Twee uitgestelde koffie, graag

Jij een bakkie, zij een bakkie

Je bestelt twee kopjes koffie en rekent er vier af. Ben je gek?! Nee, je bent goed bezig! Tenminste, als je het in een koffietent doet waar ze weten van ‘Uitgestelde koffie’. Dit hartverwarmende initiatief maakt het voor mensen die het minder breed hebben namelijk mogelijk om een gratis bakkie pleur te bestellen aan de bar – een bakkie dat jij dus al voor ze hebt betaald.

Op uitgesteldekoffie.nl vind je een overzicht van alle deelnemende koffiebarretjes in Nederland. En dat zijn er al best wel wat! Misschien zit er wel eentje bij jou in de buurt, waar je vandaag een uitgestelde koffie kunt bestellen. Bij wie ‘jouw’ koffie terecht komt weet je niet van tevoren, maar je kunt natuurlijk ook zelf een bakkie doen en even blijven plakken. Wie weet zie je direct resultaat van jouw goede daad!

Bekijk hier waar ze aan ‘Uitgestelde koffie’ doen

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Goodbyns: lollige lunchtrommels

Geef je kind een bijzondere lunchtrommel met zelfgemaakt, supercreatief lekkers. 

De Leukste dag van Anja

Wat zou je doen als je een dag ál het geld van de wereld had en je helemaal zelf mag weten wat je gaat doen? Anja zou het wel weten…

Broodje ECHT gezond

Wij vroegen Leuk Mens Anja naar haar lievelingseten. Oeps, lastige keuze voor deze foodie! Broodjes pindakaas, stamppot met zuurkool, kaas en olijven, Anja vindt bijna alles lekker… Maar als je dan écht moet kiezen? 

Verboden voor misbaksels

Eten doe je met je ogen. Hoe je jouw culinaire uitspattingen extra mooi maakt? Saakje weet raad!