Bloemen voor een wildvreemde

Gewoon, zomaar

Omdat ik je niet ken

Anne Zwartbol. Onthoud die naam, want het kan zomaar eens gebeuren dat zij je binnenkort een bos bloemen in je handen drukt op straat. Gewoon, zomaar. Omdat jullie elkaar niet kennen en omdat ze het leuk vindt om bloemen te geven.

Op haar blog bloemenvoor.com vertelt Anne over haar bloemgeef-avonturen. Iedere keer dat ze een bosje voor zichzelf koopt, koopt ze hetzelfde bosje voor een ander. Ze gaat zonder plan op stap en ziet wel wie ze tegenkomt en aan wie ze haar tweede bosje bloemen geeft. En natuurlijk krijgt ze alleen maar leuke reacties en vrolijke gezichten ervoor terug. Logisch, want wie vindt het nou niet leuk om zomaar bloemen te krijgen?

Anne, dit vinden wij nou echt heel leuk van je. Jij verdient een bloemetje!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Brommerbios

Sinds de zomer van 2014 tuft de Brommerbios door Nederland. Vooral door Utrecht, maar ook in Den Haag en op Vlieland duikt de brommerbios op.

Ultieme liedjes voor een serenade

Van welke muziek wordt Jaap warm? En welke liedje zingt hij het liefst als hij onder het balkon van Kim staat voor een serenade?

Gewoon JIP

Soms kun je zelf even niet de woorden vinden om iemand te vertellen hoe speciaal hij of zij voor je is. Gelukkig is daar Gewoon JIP: het alter ego van Janneke Knüppe. Janneke schrijft haar met liefde versjes voor je op– en dat lees je. 

Rozentuin

Rozen zijn niet alleen mooi op een vaas, maar wist je dat ze ook erg lekker smaken? In de Rozentuin leer je er alles over.