Bloemen voor een wildvreemde

Gewoon, zomaar

Omdat ik je niet ken

Anne Zwartbol. Onthoud die naam, want het kan zomaar eens gebeuren dat zij je binnenkort een bos bloemen in je handen drukt op straat. Gewoon, zomaar. Omdat jullie elkaar niet kennen en omdat ze het leuk vindt om bloemen te geven.

Op haar blog bloemenvoor.com vertelt Anne over haar bloemgeef-avonturen. Iedere keer dat ze een bosje voor zichzelf koopt, koopt ze hetzelfde bosje voor een ander. Ze gaat zonder plan op stap en ziet wel wie ze tegenkomt en aan wie ze haar tweede bosje bloemen geeft. En natuurlijk krijgt ze alleen maar leuke reacties en vrolijke gezichten ervoor terug. Logisch, want wie vindt het nou niet leuk om zomaar bloemen te krijgen?

Anne, dit vinden wij nou echt heel leuk van je. Jij verdient een bloemetje!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Samen druk is ook samen

Kim is een bezige bij. Zo deed ze mee aan tv-programma’s als Fort Boyard en expeditie Poolcirkel en bovendien organiseert, presenteert en blogt ze erop los. Hoe zorgt ze voor quality time met Jaap?

Liefde is

Valentijnsdag is de dag van de liefde en om de dag nog even extra zoetsappig te maken hebben we de heerlijkste manieren om de liefde te verklaren op een rijtje gezet. Kwijlend van geluk samen verder.

Samen naar de sauna

Hoi herfst! Gezellig dat je er bent hoor. Nu kunnen we namelijk weer leuke dingen gaan doen waar we het vooral heel warm van krijgen. Zoals stomen in de sauna. Dit zijn onze favorieten:

De beste zwijmeltips

Lisette heeft haar lief niet om de hoek wonen. Hoe houdt ze haar relatie spannend en gezellig?