Bloemen voor een wildvreemde

Gewoon, zomaar

Omdat ik je niet ken

Anne Zwartbol. Onthoud die naam, want het kan zomaar eens gebeuren dat zij je binnenkort een bos bloemen in je handen drukt op straat. Gewoon, zomaar. Omdat jullie elkaar niet kennen en omdat ze het leuk vindt om bloemen te geven.

Op haar blog bloemenvoor.com vertelt Anne over haar bloemgeef-avonturen. Iedere keer dat ze een bosje voor zichzelf koopt, koopt ze hetzelfde bosje voor een ander. Ze gaat zonder plan op stap en ziet wel wie ze tegenkomt en aan wie ze haar tweede bosje bloemen geeft. En natuurlijk krijgt ze alleen maar leuke reacties en vrolijke gezichten ervoor terug. Logisch, want wie vindt het nou niet leuk om zomaar bloemen te krijgen?

Anne, dit vinden wij nou echt heel leuk van je. Jij verdient een bloemetje!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Een romantische Rotterdamse nacht

Wel het gevoel, maar niet de olie onder je nagels. Geniet van Rotterdam met een overnachting in een voormalige werkschuit. 

Spraakwatervallen door het hele land

Laat je door het hele land voorlezen door zwoele woordkunstenaars tijdens een van de vele gesproken woord-avonden.

Romantiek voor 0 euro: skinny dippen.

Met geld koop je veel. Maar voor echte romantiek glimt geen enkele creditcard hard genoeg. Je moet vooral lef hebben en creatief zijn, aldus Serena.   

Romantisch hotel in Sardinië

James Worthy en Italië is geen goede combinatie. Maar voor de liefde heeft hij wel wat over. Dus ontdek in welk superromantisch hotel hij met zijn schatje verbleef.