Bloemen voor een wildvreemde

Gewoon, zomaar

Omdat ik je niet ken

Anne Zwartbol. Onthoud die naam, want het kan zomaar eens gebeuren dat zij je binnenkort een bos bloemen in je handen drukt op straat. Gewoon, zomaar. Omdat jullie elkaar niet kennen en omdat ze het leuk vindt om bloemen te geven.

Op haar blog bloemenvoor.com vertelt Anne over haar bloemgeef-avonturen. Iedere keer dat ze een bosje voor zichzelf koopt, koopt ze hetzelfde bosje voor een ander. Ze gaat zonder plan op stap en ziet wel wie ze tegenkomt en aan wie ze haar tweede bosje bloemen geeft. En natuurlijk krijgt ze alleen maar leuke reacties en vrolijke gezichten ervoor terug. Logisch, want wie vindt het nou niet leuk om zomaar bloemen te krijgen?

Anne, dit vinden wij nou echt heel leuk van je. Jij verdient een bloemetje!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Op Havensafari

Dat Rotterdam een echte havenstad is, dat weet iedereen. Maar Amsterdam?! Nou, mooi wel dus.

Eco-hotel Areias do Seixo

Een ecologische en duurzame vakantie in romantisch Portugal

Hengelen op je date

De familie Kötter zit niet alleen in de Miss-industrie, maar ook in de vishandel. Ben je uitgekeken op de eeuwige lekkerbekjes en haring? Deze vis doet ‘t volgens Kim uitstekend tijdens een romantisch diner.

Verras je lief

Sleur in de relatie? Niet bij Leuk Mens Lisette hoor, die doet daar niet aan.