Bubbelvoetbal

Stukje teambuilding

Schwalbes zijn toegestaan

Als je zin hebt om iets ‘lekker geks’ te doen met vrienden, collega’s of familie, dan weten wij nog wel iets. Bubbelvoetbal. We hebben het zelf ook mogen meemaken en geloof ons: het is om te gieren.

Bubbelvoetbal gaat ongeveer zo: twee teams hijsen zich in een opblaasbare bubbel, de voetbal wordt in het spel gebracht en vanaf dan is het rennen, bouncen, stuiteren en lachen geblazen. De ervaring leert wel dat mannen het spel iets anders (lees: ruiger) spelen dan vrouwen, maar ach. Pijn doe je je zeker niet (buikpijn van het lachen niet meegerekend). Naast het ouderwetse spelletje voetbal zijn er ook nog andere spelopties, zoals overlopertje of gewoon beuken tot iedereen is omgevallen. Na een uurtje ben je kapot!

Er zijn genoeg aanbieders te vinden in heel Nederland. Gewoon even googelen en bubbelen maar!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Tourfan van jongs af aan

Leuk Mens Vincent werd al vroeg besmet met het Tourvirus. Al van jongs af aan wilde hij geen etappe missen. Wat is je meest levendige herinnering aan de Tour?

Het ultieme vrijgezellenfeest

Voor iedereen die The Hangover niet kent even een korte uitleg: Man gaat trouwen en krijgt een vrijgezellenfeest in Las Vegas. De volgende dag weet niemand meer wat er is gebeurd en is de bruidegom kwijt. Klinkt alsof je het zelf zou willen beleven toch? 

Adem in, adem uit…

Wie in Amsterdam-Noord loopt ziet ‘m al van ver: de grote kraan van Faralda op de NDSM-werf met de geweldige hotelkamers. Sinds kort is het niet meer alleen een spectaculaire plek om te overnachten, maar kun je er ook nog vanaf springen. Als je durft.

Wandelen met de NS

Of ’t nu zomer, herfst, winter of lente is; in de Nederlandse bossen is het altijd heerlijk wandelen.