De weerwolven van Wakkerdam

Je vrienden zijn niet te vertrouwen

Wie zijn de wolven in burgerkleren?

De Weerwolven van Wakkerdam is een gezelschapsspel voor groepen vanaf acht personen. Sommige spelers krijgen de geheime identiteit van weerwolf toebedeeld, en slaan elke nacht—als iedereen op verzoek van de spelleider de ogen heeft gesloten—aan het moorden. Overdag mogen de burgers iemand van wie ze vermoeden dat hij of zij een weerwolf is op de brandstapel gooien, en dat kan dus onterecht zijn. Zo wordt langzaam maar zeker de hele groep uitgemoord (geen zorgen, het is gezelliger dan het klinkt).

Het is eigenlijk nog iets complexer dan dat, maar het volstaat verder om te weten dat dit een spannend spel is vol listen, bedrog en het treurige besef dat je vrienden niet altijd te vertrouwen zijn.

Koop het spel hier

Weerwolven van Wakkerdam

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Festivalvoer

Het festival-eten zit de afgelopen jaren ontzettend in de lift: een dieet van bier en frieten hoeft al lang niet meer. Maar... een kleine duit muntjes kost het wel. Daarom heeft Sandra van Leuke Recepten speciaal voor Leukedingendoen een lekker en eenvoudig recept bedacht. Snel, lekker en zo klaar uit je koffer.

Broek wordt rok

Wacht nog heel even met het wegdoen van je oude kleding want bij Recycle Your Wardrobe kunnen ze je precies vertellen wat je er nog mee kunt doen.

Gezelschapsspellen voor het hele gezin

Even genoeg van apps en digitale games, maar toch op zoek naar een leuk familiespel? Mira Ahles geeft tips...

Puha’s Shop Route

Winkelen in Utrecht. Wij zeggen: perfecte tijdsbesteding. Ons devies? Zoek naar kleine winkeltjes vol lieve spullen en met eigenaren achter de toonbank die hart voor de zaak hebben.