De weerwolven van Wakkerdam

Je vrienden zijn niet te vertrouwen

Wie zijn de wolven in burgerkleren?

De Weerwolven van Wakkerdam is een gezelschapsspel voor groepen vanaf acht personen. Sommige spelers krijgen de geheime identiteit van weerwolf toebedeeld, en slaan elke nacht—als iedereen op verzoek van de spelleider de ogen heeft gesloten—aan het moorden. Overdag mogen de burgers iemand van wie ze vermoeden dat hij of zij een weerwolf is op de brandstapel gooien, en dat kan dus onterecht zijn. Zo wordt langzaam maar zeker de hele groep uitgemoord (geen zorgen, het is gezelliger dan het klinkt).

Het is eigenlijk nog iets complexer dan dat, maar het volstaat verder om te weten dat dit een spannend spel is vol listen, bedrog en het treurige besef dat je vrienden niet altijd te vertrouwen zijn.

Koop het spel hier

Weerwolven van Wakkerdam

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

5 x de Leukste tijd voor jezelf

Tijd voor jezelf vinden is altijd lastig, dit geldt ook voor Leuk Mens Natascha. Zij werkt ontzettend hard aan haar eigen bedrijf “Flavourites” en is moeder van 2 kinderen. Wij vroegen Natascha wat haar aanbevelingen zijn voor een beetje quality time met jezelf.

Huis en tafel in kerstsferen

Een boompje hier, een dennenappel daar en kerstlichtjes overal! Het is weer tijd om je huis en kersttafel om te toveren tot een prachtig kerstparadijs. 

De Leukste kerst van Milan

“Foute Spotify-lijstjes opzetten en lekker met familie zijn, dat geeft mij het ultieme kerstgevoel."

De meest depressieve dag van het jaar

Elke dag proberen wij de meest verrassende dingen te bedenken. Aangezien het vandaag de meest depressieve dag van het jaar blijkt te zijn, helpen wij jou deze dag door! Onze tip: zet vandaag je glimlach op!