De weerwolven van Wakkerdam

Je vrienden zijn niet te vertrouwen

Wie zijn de wolven in burgerkleren?

De Weerwolven van Wakkerdam is een gezelschapsspel voor groepen vanaf acht personen. Sommige spelers krijgen de geheime identiteit van weerwolf toebedeeld, en slaan elke nacht—als iedereen op verzoek van de spelleider de ogen heeft gesloten—aan het moorden. Overdag mogen de burgers iemand van wie ze vermoeden dat hij of zij een weerwolf is op de brandstapel gooien, en dat kan dus onterecht zijn. Zo wordt langzaam maar zeker de hele groep uitgemoord (geen zorgen, het is gezelliger dan het klinkt).

Het is eigenlijk nog iets complexer dan dat, maar het volstaat verder om te weten dat dit een spannend spel is vol listen, bedrog en het treurige besef dat je vrienden niet altijd te vertrouwen zijn.

Koop het spel hier

Weerwolven van Wakkerdam

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Organiseer een gezellig feestje

Om een gezellige avond te beleven, is helemaal niet veel voorbereiding nodig. Zo viert Leuk Mens Rena het liefst haar feestje..

Pimp je lege wijnfles

Als je te lui bent om naar de glasbak te sjokken, kun je altijd nog je lege flessen upgraden. Hoe dan? Nou heel erg simpel, gewoon met touw! Een ideaal klusje voor die druilerige zondag. 

Pinterest

Pinterest is hip, geen wonder dat er duizenden leuke DIY's en recepten te vinden zijn. En zodra je eenmaal aan het zoeken bent, blijf je bezig. Benieuwd naar Lisa's favoriete DIY-projecten en pinners?

Koorddansen voor iedereen

Slacklinen is hot. Mocht je niet weten wat het is: het is simpel gezegd balanceren op een band tussen twee dingen. Je ziet het vaak in parken maar het kan dus nu echt overal.