De weerwolven van Wakkerdam

Je vrienden zijn niet te vertrouwen

Wie zijn de wolven in burgerkleren?

De Weerwolven van Wakkerdam is een gezelschapsspel voor groepen vanaf acht personen. Sommige spelers krijgen de geheime identiteit van weerwolf toebedeeld, en slaan elke nacht—als iedereen op verzoek van de spelleider de ogen heeft gesloten—aan het moorden. Overdag mogen de burgers iemand van wie ze vermoeden dat hij of zij een weerwolf is op de brandstapel gooien, en dat kan dus onterecht zijn. Zo wordt langzaam maar zeker de hele groep uitgemoord (geen zorgen, het is gezelliger dan het klinkt).

Het is eigenlijk nog iets complexer dan dat, maar het volstaat verder om te weten dat dit een spannend spel is vol listen, bedrog en het treurige besef dat je vrienden niet altijd te vertrouwen zijn.

Koop het spel hier

Weerwolven van Wakkerdam

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De ideale baan

Leuk Mens Linda is inmiddels door haar blog Droombaan.net wel op de hoogte van de leukste banen op aarde. Maar wat is nu echt haar ideale baan?

Maak je eigen kookboek

Je eigen kookboek in elkaar knutselen zonder schaar, papier en lijm? Het kan nu online bij Cook Your Book.

Potloodjes planten

Het woord pot ligt al in het woord potlood besloten, dus waarom zou je ‘m dan ook niet gewoon in een potje stoppen?

Zeg het met thee

Het is belangrijk om je levensverhaal te delen met anderen. Zo kun je van elkaar leren en elkaar inspireren. Zo ontstond Teatells: een project van Emmelie en Julianne Lindner, twee Zweedse zusjes met Nederlandse roots.