Slapen in een boomhut

Liefdesnest

Eén met de vogels

Als je zin heb in romantische rendez-vous op grote hoogte en een prachtig uitzicht, dan is een boomhut echt iets voor jou. Maar dan natuurlijk wel met de luxe van tegenwoordig.

In Almere vind je de ‘Suite Bome’ op camping Waterhout. Je kijkt direct uit over het Weerwater en Vogeleiland. ’s Morgens word je in je kingsize bed wakker van vrolijk tjirpende vogeltjes en op je balkon kan je rustig ontbijten - of juist een goed glas wijn drinken tijdens de zonsondergang. Zo’n overnachting vergeet je niet snel meer.

Meer boomhutten? Kijk dan even bij TreeGo. Hier vind je de meest uitgebreide verzameling van de prachtigste boomhut bestemmingen, door heel Europa, en zelfs daarbuiten.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Luxe Lunch Express

Genieten van een uitgebreide lunch in een prachtig teakhouten rijtuig, terwijl de flarden stoom langs het raam trekken. Dat kan nu bij tijdens de Luxe Lunch Express georganiseerd door de Museum Stoomtram.

Yoga voor kids

Yoga niks voor kids? Fout! Yogajuf Marije weet wel hoe ze Amsterdamse druktemakertjes zen krijgt.

Uit met de hele familie

Leuk Mens Natascha woont met haar gezin in Utrecht. Ze werkt hard, maar neemt ook de tijd om Leuke dingen met haar gezinnetje te doen.

Een local word je zo

De situatie: je bent op vakantie en gaat wat sightseeën. Maar uiteraard wil je liever niet de standaard-toerist gaan uithangen met afritsbroek, landkaart en fototoestel om je nek. Of nog erger: een ritje maken in een bus met een open dak. Alsjeblieft Corno, deel ons dé truc om voor een echte local door te gaan!