Slapen in een boomhut

Liefdesnest

Eén met de vogels

Als je zin heb in romantische rendez-vous op grote hoogte en een prachtig uitzicht, dan is een boomhut echt iets voor jou. Maar dan natuurlijk wel met de luxe van tegenwoordig.

In Almere vind je de ‘Suite Bome’ op camping Waterhout. Je kijkt direct uit over het Weerwater en Vogeleiland. ’s Morgens word je in je kingsize bed wakker van vrolijk tjirpende vogeltjes en op je balkon kan je rustig ontbijten - of juist een goed glas wijn drinken tijdens de zonsondergang. Zo’n overnachting vergeet je niet snel meer.

Meer boomhutten? Kijk dan even bij TreeGo. Hier vind je de meest uitgebreide verzameling van de prachtigste boomhut bestemmingen, door heel Europa, en zelfs daarbuiten.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Make-up voor een romantische bui

Bij het woord make-up denken wij van LDD altijd aan dat liedje van Kinderen voor Kinderen. Maar kinderen en romantiek, dat is geen goede combinatie. Juist. Eh, Serena, take it away!

Wonen als Frodo

Altijd al als eens Frodo willen overnachten? In Castricum kan dat gewoon. Je vind er namelijk slaapplekken geïnspireerd op de wereldberoemde meesterwerken van Tolkien.

Waar vind je een leuke lover?

Een date opdoen op internet? Hopeloos achterhaald! Wie op zoek is naar een puike wederpartij doet dat tegenwoordig gewoon weer ouderwets in het uitgaansleven. Anna Nikbakht Nooshin legt het even uit.

Pure verwennerij in het Conservatorium Hotel

Het Parool testte vijf spa’s van Amsterdamse luxehotels en eentje stak er met kop en schouders bovenuit: de Akasha Spa in de kelder van het Conservatorium Hotel.