Slapen in een boomhut

Liefdesnest

Eén met de vogels

Als je zin heb in romantische rendez-vous op grote hoogte en een prachtig uitzicht, dan is een boomhut echt iets voor jou. Maar dan natuurlijk wel met de luxe van tegenwoordig.

In Almere vind je de ‘Suite Bome’ op camping Waterhout. Je kijkt direct uit over het Weerwater en Vogeleiland. ’s Morgens word je in je kingsize bed wakker van vrolijk tjirpende vogeltjes en op je balkon kan je rustig ontbijten - of juist een goed glas wijn drinken tijdens de zonsondergang. Zo’n overnachting vergeet je niet snel meer.

Meer boomhutten? Kijk dan even bij TreeGo. Hier vind je de meest uitgebreide verzameling van de prachtigste boomhut bestemmingen, door heel Europa, en zelfs daarbuiten.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Kokkerellen voor zijn lief

Als Bas een romantische avond heeft met zijn vriendin Julie, weet hij precies wat hij moet doen om haar gelukkig te maken. Heerlijke mosselen en heerlijke wijn. Genieten dus. 

Slapen in een kasteeltoren

In het Gelderse ’s Heerenberg staat een oud kasteel: Huis Bergh. De twee voormalige verdedigingstorens van het kasteel zijn tegenwoordig ingericht als luxueuze suites.

Burlesque workshop

Dames, zijn jullie ook altijd zo jaloers op de sexy moves van Marilyn Monroe? Spijker dan je dansroutine eens bij en wel op broeierige en verleidelijke wijze, kortom: op z’n Burlesques. 

Villa Augustus

Voor een romantische rendez-vous ben je bij Villa Augustus in Dordrecht op het juiste adres. Hier heb je namelijk alles voor een gezellige date binnen handbereik.