Slapen in een boomhut

Liefdesnest

Eén met de vogels

Als je zin heb in romantische rendez-vous op grote hoogte en een prachtig uitzicht, dan is een boomhut echt iets voor jou. Maar dan natuurlijk wel met de luxe van tegenwoordig.

In Almere vind je de ‘Suite Bome’ op camping Waterhout. Je kijkt direct uit over het Weerwater en Vogeleiland. ’s Morgens word je in je kingsize bed wakker van vrolijk tjirpende vogeltjes en op je balkon kan je rustig ontbijten - of juist een goed glas wijn drinken tijdens de zonsondergang. Zo’n overnachting vergeet je niet snel meer.

Meer boomhutten? Kijk dan even bij TreeGo. Hier vind je de meest uitgebreide verzameling van de prachtigste boomhut bestemmingen, door heel Europa, en zelfs daarbuiten.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De ongewone RKZ-bioscoop

Cinefielen opgelet! In het hoge noorden bevindt zich al jaren een pareltje onder de bioscopen, namelijk de RKZ-Bios. 

Liefs uit Utrecht

Dat Utrecht romantisch is komt misschien wel door de gracht die door de binnenstad heen kronkelt. Maar er is meer aan romantiek te vinden dan alleen de grachten... 

De paden op, de lanen in

De natuur van het Twentse platt’nland is werkelijk waar schitterend. En je beleeft het optimaal op Erfgoed Bossem.

Zo word je (g)een succesvol schrijver

Denk je nu onderhand wel bekend te zijn met tips over het schrijverschap? Dan heb je deze tip van Oscar nog niet gelezen: hij hanteert een wel heel bijzonder, enigszins zweverig motto waarmee het schrijven haast niet kan mislukken.