Op naar het klimbos

Klimmen, klauteren en tokkelen

In heel Nederland

Kinderen bársten van de energie en in het Klimbos kunnen ze zich even goed uitleven. Op vier plekken in Nederland vind je een Klimbos, in de Achterhoek, op de Veluwe, Gooi Eemland en de Brabantse Wal.

Je vindt er van alles. Van tokkelbanen tot bruggen en van lange klimroutes tot zelfs een bungeejump. Er zijn makkelijke routes en routes voor gevorderde klauteraars. Stiekem niet alleen leuk voor kleine kinderen, maar óók voor grote kinderen.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Antisleur-hut

Romantisch weg met z’n twee? Zet een gepimpte caravan van Huisje op Wielen aan je trekhaak en tuf samen naar de horizon.

Bijzondere ballonvaart

Opstijgen in het donker, of een vlucht maken boven Amsterdam of Rotterdam. Bij 4CB maak je heel mooie en bijzondere ballonvaarten.

Doe 't eens met een bakfiets

Picknicken zonder het gedoe van brood smeren en met iedereens wensen rekening houden. De picknickbakfiets heeft het allemaal inclusief mooie, uitgestippelde fietsroutes. Veel plezier!

Met het vliegtuig naar Marokko

In Tropenmuseum Junior staat een vliegtuig voor je klaar. Stap in, riemen vast, op naar Marokko!