Eten van een lekkere tafel

Om je vingers bij af te likken

In Kasteel Maurick Vught

Voor koffie of thee met iets heel erg lekkers erbij, moet je bij het Koffie- en Theecafe in Kasteel Maurick in Vught zijn. Daar zit het tijdelijke proeflokaal van ‘Eten van een Lekkere Tafel’. Na het kijken van het filmpje op de website wil je alleen nog maar immer gerade aus naar die prachtig gedekte tafels, mooi opgemaakte taarten met liefde bereide boterhammen.

Het Koffie- en Theecafe is voorlopig nog gewoon iedere zondag open en verder zijn er vaak zat lekkere workshops en proeverijen. Leuk: er is bijvoorbeeld ook een workshop tafelstyling, zodat jij ook weet hoe je je tafel zo mooi kunt laten stralen.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Onmisbare keuken tools

Op zoek naar een goed keukenmes? Dan moet je de exemplaren van Laguiole proberen. 

Zeg het met thee

Het is belangrijk om je levensverhaal te delen met anderen. Zo kun je van elkaar leren en elkaar inspireren. Zo ontstond Teatells: een project van Emmelie en Julianne Lindner, twee Zweedse zusjes met Nederlandse roots.

De ultieme Rotterdamse fietsroute

Rotterdam laat zich steeds meer gelden als fietsminded metropool. Geloof je dat niet? Laat Vincent je overtuigen met deze geweldige adresjes voor fietsfreaks.

De 3 beste braadrecepten van Leonie

Braden. De wat oudere generatie onder ons weet nog wat het is, maar de jongelui van tegenwoordig weet niet wat het betekent of heeft het te druk om wat langer in de keuken te staan. Deze heerlijke braadrecepten van Leuk Mens Leonie bewijzen eens en voor altijd dat braden helemaal niet zo ingewikkeld en tijdrovend is. Eet smakelijk!