Eten van een lekkere tafel

Om je vingers bij af te likken

In Kasteel Maurick Vught

Voor koffie of thee met iets heel erg lekkers erbij, moet je bij het Koffie- en Theecafe in Kasteel Maurick in Vught zijn. Daar zit het tijdelijke proeflokaal van ‘Eten van een Lekkere Tafel’. Na het kijken van het filmpje op de website wil je alleen nog maar immer gerade aus naar die prachtig gedekte tafels, mooi opgemaakte taarten met liefde bereide boterhammen.

Het Koffie- en Theecafe is voorlopig nog gewoon iedere zondag open en verder zijn er vaak zat lekkere workshops en proeverijen. Leuk: er is bijvoorbeeld ook een workshop tafelstyling, zodat jij ook weet hoe je je tafel zo mooi kunt laten stralen.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Om heel blij van te worden

Hier worden wij nou blij van: Tosti van Josti. Een te gekke tostiplek, opgericht door twee jonge gepassioneerde ondernemers van de Hogere Hotelschool 

Moeder in de Maasstad

Christel vermaakt zich wel, daar in Rotterdam. Wat zijn volgens haar de Leukste Rotterdamse hotspots?

Bloggen in het geniep

Al jaren met haar gezicht in de spotlight, maar bang voor het (online) papier. Waar de meeste mensen zich het liefst verschuilen achter hun woorden, verborg Kee deze juist.

Het recept voor eggs benedict

“Ik houd erg van eggs benedict: gepocheerde eieren, met spek, brood en Hollandaisesaus. Als je de eieren doorsnijdt stroomt het eigeel eruit, waar je het brood in kan dippen."