De romantiek van een sok

Love socks

Waarom een sok als cadeau toch lief kan zijn

Als je denkt aan een romantisch cadeau, denk je misschien niet automatisch aan een paar sokken. En terecht, want van een stapel witte sportsokken wordt niemand blij. Maar wat als je er nou wat meer liefde in stopt? Bijvoorbeeld door je eigen sokken te ontwerpen? Dan wordt het al een heel ander verhaal.

Bij sokkenkoning Alfredo Gonzalez kun je online je eigen sokken designen. Van sokken met pimpelpaarse stippen tot sokken met strepen in alle kleuren van de regenboog: álles is mogelijk. Jouw ontwerp wordt vervolgens opgenomen in de Hall of Fame. En uit die Hall of Fame kiest Alfredo vijf ontwerpen, die hij in productie neemt. Dat brengt ons op de volgende tip: stop er liefde, heel veel liefde in want dan maakt jouw ontwerp kans om een échte sok te worden. En alleen dan is het geoorloofd om je liefje sokken cadeau te doen.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De mode van Bas Kosters

Jojanneke heeft een agenda en leefritme from have I you there. Dus voor zoiets banaals als winkelen heeft ze geen tijd. Gelukkig weet ze precies wat ze wil. Dit zijn haar favoriete modeadresjes en -ontwerpers.

Antisleur-hut

Romantisch weg met z’n twee? Zet een gepimpte caravan van Huisje op Wielen aan je trekhaak en tuf samen naar de horizon.

De kunst van het breien

Niet alleen breien is op en top populair. Ook het materiaal wol is minder wollig dan de meeste mensen denken. Wol is duurzaam, wol is kunst, wol is de toekomst. 

Stomen in het hooi

Al een poosje geen tijd meer voor jezelf of je levenspartner gehad? Duik samen het hooi in en stoom al je sores eruit.