Zoete koekjes voor je Valentijn

'Koekje van me’

Want liefde gaat door de maag

Voor alle keukenprinsessen en –prinsen die op Valentijnsdag hun crush willen verblijden met een sugarrush hebben wij een goede tip: bak koekjes met een lief tekstje!

Delicious Magazine heeft namelijk stempels met de tekst ‘I Love You’ in de aanbieding, en ook lege stempels met losse letters die je zo zelf kunt customizen. Het recept voor de koekjes mag je helemaal zelf bedenken, maar gewone koekjes van boter, suiker en bloem zijn natuurlijk altijd goed (gebruik bijvoorbeeld dit recept van Leuk Mens Kee).

Wedden dat jouw liefdesbericht goed zal smaken?

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Stukje lezen uit Sletvrees

Mannen zijn macho's als ze iedere avond met een nieuwe vrouw naar huis gaan, maar als vrouwen hetzelfde doen zijn ze ineens een slet. Dat is toch vreemd? Deze vraag inspireerde Leuk Mens Sunny om het boek Sletvrees te schrijven. Hierin onderzoekt zij hoe dat komt. En jij mag vast een stukje lezen.

Pizza, wijn en moussaka zoals het bedoeld is

Wil je tien kilo zwaarder terugkomen van je vakantie? Ga dan naar Italië of Griekenland, stelt foodblogger Leonie. Want daar eet je simpelweg het lekkerst.

Workshop servies herkennen

Na het volgen van de ‘workshop servies herkennen’ herken je het meest waardevol servies op elke rommelmarkt.

Leuke plekjes in Utrecht

Utrecht is de hometown van Marloes Toonen. En ze is niet voor niets Leuk Mens, daarom vertrouwen we haar volledig als het gaat om Leuke plekjes in de gezellige Domstad.