Zoete koekjes voor je Valentijn

'Koekje van me’

Want liefde gaat door de maag

Voor alle keukenprinsessen en –prinsen die op Valentijnsdag hun crush willen verblijden met een sugarrush hebben wij een goede tip: bak koekjes met een lief tekstje!

Delicious Magazine heeft namelijk stempels met de tekst ‘I Love You’ in de aanbieding, en ook lege stempels met losse letters die je zo zelf kunt customizen. Het recept voor de koekjes mag je helemaal zelf bedenken, maar gewone koekjes van boter, suiker en bloem zijn natuurlijk altijd goed (gebruik bijvoorbeeld dit recept van Leuk Mens Kee).

Wedden dat jouw liefdesbericht goed zal smaken?

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Zwijmelen aan het water

Omdat de kans op mooi weer in juni toeneemt, wordt het ook steeds leuker om met je liefje te vertoeven in de buitenlucht. Wat is er nou romantischer om samen naar te staren dan een zee, meer of rivier?

Om heel blij van te worden

Hier worden wij nou blij van: Tosti van Josti. Een te gekke tostiplek, opgericht door twee jonge gepassioneerde ondernemers van de Hogere Hotelschool 

De leukste dag van Judith

Als Judith 24 uur lang al het geld en tijd van de wereld zou hebben, dan zouden we haar de hele dag niet zien want dan zit ze gegarandeerd aan de andere kant van de wereld. Lees maar wat ze allemaal van plan is.

Gezond eten is niet moeilijk

Het is allemaal best te doen hoor, elke dag een gezonde maaltijd met de nodige vitamines in elkaar draaien. Vooral met de tips van foodie Anja.