Leuke app: Tripr

Nooit meer alleen op reis

Gezocht: reisvrinden

Stel je gaat alleen op reis of op vakantie en hebt zin om nieuwe vrienden te maken. Waarom begin je dan niet alvast met zoeken? Via de app Tripr kun je namelijk heel makkelijk nieuwe reisvrinden vinden om mee af te spreken op de plaats van bestemming.

Het werkt eigenlijk een beetje zoals Tinder. Jij logt in met Facebook en zegt waar je naartoe gaat en in welke periode. Tripr zoekt dan anderen die daar ook zijn op dat moment. Jij krijgt een lijstje en kunt net zo lang swipen tot je een match hebt met iemand. Dat kan een local zijn, maar ook een andere ‘Tripr’. Heb je iemand gevonden die ook met jou op stap wil? Dan kun je chatten en afspreken!

De gratis app is voorlopig alleen in de App Store verkrijgbaar.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Pizza, wijn en moussaka zoals het bedoeld is

Wil je tien kilo zwaarder terugkomen van je vakantie? Ga dan naar Italië of Griekenland, stelt foodblogger Leonie. Want daar eet je simpelweg het lekkerst.

Super actief weekend

Zin in een actief avontuur waarvoor je niet ver weg hoeft? Ga mountainbiken op Texel, bewandel een klompenpad en meer...

De mooiste hardlooproute van Amsterdam

Net als Ridiculously photogenic guy vindt Geraldine hardlopen peanuts. Ze heeft dan ook genoeg aandacht voor haar omgeving tijdens het rennen. Voor Leukedingendoen tipt ze haar favoriete parcours in Amsterdam.

Naar het museum in je luie stoel

Soms heb je zin in iets cultureels maar ben je tegelijkertijd ook in een aartsluie bui. Dan biedt het internet uitkomst.