Leuke app: Tripr

Nooit meer alleen op reis

Gezocht: reisvrinden

Stel je gaat alleen op reis of op vakantie en hebt zin om nieuwe vrienden te maken. Waarom begin je dan niet alvast met zoeken? Via de app Tripr kun je namelijk heel makkelijk nieuwe reisvrinden vinden om mee af te spreken op de plaats van bestemming.

Het werkt eigenlijk een beetje zoals Tinder. Jij logt in met Facebook en zegt waar je naartoe gaat en in welke periode. Tripr zoekt dan anderen die daar ook zijn op dat moment. Jij krijgt een lijstje en kunt net zo lang swipen tot je een match hebt met iemand. Dat kan een local zijn, maar ook een andere ‘Tripr’. Heb je iemand gevonden die ook met jou op stap wil? Dan kun je chatten en afspreken!

De gratis app is voorlopig alleen in de App Store verkrijgbaar.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De perfecte plek

Voor haar blog droombaan.net reist Leuk mens Linda Roos stad en land af om interviews af te nemen. Je kunt haar dus wel vragen waar je het best kunt wezen voor een goed gesprek. Ze gaf ons haar tips in Amsterdam.

Fatbike Experience

Zondagochtend in je bed blijven liggen klinkt enorm verleidelijk, maar geloof ons als we zeggen dat je je na een actieve ochtend een stuk beter voelt.

Stap op de step

Steppen alleen iets voor kinderen? Echt niet!

Haal je Boswachtersdiploma

Stoere boswachters tussen de 6 en 11 jaar kunnen nu alvast hun skills oefenen samen met Boswachter Bart van Staatsbosbeheer Oostvaardersplassen.