Stomen in het hooi

Nee… niet op díé manier

Maar ter ontspanning

Al een poosje geen tijd meer voor jezelf of je levenspartner gehad? Duik samen het hooi in en stoom al je sores eruit. Dompel je onder in de natuurvijver, smeer elkaar onder met zuiverende klei en staar naar een stel chille koeien in de wei.

Zo, dat is me allemaal wat he? Maar geloof ons nou maar; het werkt als een tierelier. Want soms moet je als mensch even terug naar je roots. Naar aarde, vuur, water en wind. Even niet je zintuigen afstompen achter de computer, maar - sorry voor het modewoord - onthaasten.

Boerderij Spa in Nutter (Twente) is daar de uitgelezen locatie voor. Hier kun je ontspannen in de rustieke omgeving van het boer’nlandschap. Je ondergaat hier bovendien niet de standaard riedel zoals bij de sauna of thermen, maar je krijgt hier behandelingen met producten uit de natuur en van de boerderij. En ja, als dat betekent dat je moet stomen in het hooi omdat dat therapeutisch werkt of plaats moet nemen bij de broodoven omdat dat goed is voor je longen, dan is dat gewoon even zo.

Al een poosje geen tijd meer voor jezelf of je levenspartner gehad? Duik samen het hooi in en stoom al je sores eruit. 

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Waar vind je een leuke lover?

Een date opdoen op internet? Hopeloos achterhaald! Wie op zoek is naar een puike wederpartij doet dat tegenwoordig gewoon weer ouderwets in het uitgaansleven. Anna Nikbakht Nooshin legt het even uit.

Pure romantiek volgens Kim

Het communicatiebureau van Leuk Mens Kim heet KISS. Dan moet je haast wel romantisch aangelegd zijn, toch?

Top 5 beroemdheden met ultrakorte huwelijken

De liefde is iets moois. Dat vieren we hier bij Leukedingendoen graag. 

Bijzondere ballonvaart

Opstijgen in het donker, of een vlucht maken boven Amsterdam of Rotterdam. Bij 4CB maak je heel mooie en bijzondere ballonvaarten.