Stomen in het hooi

Nee… niet op díé manier

Maar ter ontspanning

Al een poosje geen tijd meer voor jezelf of je levenspartner gehad? Duik samen het hooi in en stoom al je sores eruit. Dompel je onder in de natuurvijver, smeer elkaar onder met zuiverende klei en staar naar een stel chille koeien in de wei.

Zo, dat is me allemaal wat he? Maar geloof ons nou maar; het werkt als een tierelier. Want soms moet je als mensch even terug naar je roots. Naar aarde, vuur, water en wind. Even niet je zintuigen afstompen achter de computer, maar - sorry voor het modewoord - onthaasten.

Boerderij Spa in Nutter (Twente) is daar de uitgelezen locatie voor. Hier kun je ontspannen in de rustieke omgeving van het boer’nlandschap. Je ondergaat hier bovendien niet de standaard riedel zoals bij de sauna of thermen, maar je krijgt hier behandelingen met producten uit de natuur en van de boerderij. En ja, als dat betekent dat je moet stomen in het hooi omdat dat therapeutisch werkt of plaats moet nemen bij de broodoven omdat dat goed is voor je longen, dan is dat gewoon even zo.

Al een poosje geen tijd meer voor jezelf of je levenspartner gehad? Duik samen het hooi in en stoom al je sores eruit. 

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Hoe maak je iemand blij?

Dat mannen niet snappen hoe vrouwen in elkaar zitten is een bekend fenomeen. Toch hoeft het allemaal niet zo moeilijk te zijn! Een leuk filmpje, lekker etentje, een smsje is wat Leuk Mens Jooske betreft al genoeg…

Voorlezen op afstand

Het is traditie: een verhaaltje voor het slapengaan. Maar wat als je even niet thuis bent, of als opa en oma aan de andere kant van het land een keertje willen voorlezen?

Een lesje muzieksmaak

Met twee ouders gegrond in de muziek ligt een lesje muzieksmaak voor de hand. Toch is bij Leuk Mens Phil niets minder waar, alhoewel hij het stiekem toch wel erg leuk zou vinden samen met zijn kleine Jet mooie plaatjes te gaan luisteren.

Lucy in the sky

Het Havenkwartier van Deventer is sinds kort opgeleukt met drie lieve hotelletjes: Lucy Cube, Lucy Glxy en Lucy Pwr.