Stomen in het hooi

Nee… niet op díé manier

Maar ter ontspanning

Al een poosje geen tijd meer voor jezelf of je levenspartner gehad? Duik samen het hooi in en stoom al je sores eruit. Dompel je onder in de natuurvijver, smeer elkaar onder met zuiverende klei en staar naar een stel chille koeien in de wei.

Zo, dat is me allemaal wat he? Maar geloof ons nou maar; het werkt als een tierelier. Want soms moet je als mensch even terug naar je roots. Naar aarde, vuur, water en wind. Even niet je zintuigen afstompen achter de computer, maar - sorry voor het modewoord - onthaasten.

Boerderij Spa in Nutter (Twente) is daar de uitgelezen locatie voor. Hier kun je ontspannen in de rustieke omgeving van het boer’nlandschap. Je ondergaat hier bovendien niet de standaard riedel zoals bij de sauna of thermen, maar je krijgt hier behandelingen met producten uit de natuur en van de boerderij. En ja, als dat betekent dat je moet stomen in het hooi omdat dat therapeutisch werkt of plaats moet nemen bij de broodoven omdat dat goed is voor je longen, dan is dat gewoon even zo.

Al een poosje geen tijd meer voor jezelf of je levenspartner gehad? Duik samen het hooi in en stoom al je sores eruit. 

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Op wie ben jij verliefd?

Spannend! Stiekem anonieme briefjes schrijven naar iemand die je leuk vindt. Maar als je dat niet durft op een écht briefje, doe ’t dan lekker online op liefdesbiecht.nl.

Altijd romantiek bij de hand

Voor de urban lovecouples onder ons heeft de Eindhovense ontwerpster Jody Kocken de Urban Picknick gemaakt: een hippe knapzak met alles erin wat je nodig hebt voor een romantische picknick voor twee in het park of aan de rivier. 

Slapen op een onbewoond eiland

Droom jij al sinds Kinderen voor Kinderen van een nachtje op een onbewoond eiland? Je droom laten uitkomen is makkelijker dan je denkt, want hier in Nederland hebben we zo’n eiland! 

5 dingen voor een romantische date

Goedzo, je hebt een date gescoord. Maar wat nu? Wel of niet all out gaan met cadeaus en luxe? En wat doe je met het eten? Serena heeft de ingrediënten voor een smooth avondje.