Abonnement op bloemen

Bloomon

Dat verdient een ...

De deurbel gaat. Je doet open en voor je staat een stralende bezorger met een net zo stralend boeket voor je neus. Alsjeblieft, voor jou!

Nou wist je al dat hij zou komen, want je heb je abonnement bij Bloomon zelf afgesloten. Maar toch: elke week/ twee weken/ maand (mag je zelf weten) een vers boeket met de prachtigste bloemen krijgen, dat voelt toch gewoon als een cadeau? Helemaal omdat je het anders waarschijnlijk moest doen met een karig bosje van de supermarkt, die je zelf onderweg naar huis nog even mee had gegrist.

Iedere week zorgt een bloemstylist voor een nieuwe bos met verse bloemen, die de Bloomonbezorger op dinsdag en donderdagavond in heel Nederland aflevert. De boeketten zijn er in drie verschillende formaten: medium, large en extra large. Bloemetje cadeau doen? Er zijn ook cadeaukaarten!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Hippe mannen

Mannen houden van snelle wagens, slicke fietsen en toffe gadgets als we het even plat mogen zeggen. Maar wat is de trend van dit jaar en wat moet je als echte man toch echt eens uitproberen?

Ongepland op date

Je hoeft heus geen privé limousine te huren of een tafeltje in een 4-sterren restaurant te boeken om een vrouw vlinders in haar buik te bezorgen. Het mag wel een beetje ongedwongen vindt Leuk Mens Jooske. 

Thuisafgehaald.nl

Er wordt zo rond zessen in een hoop keukens gekookt in Nederland. Lekker gekookt ook, vaak. En veel.

Zo worden je kinderen alleseters

Dulden jouw kinderen alleen patat, pizza en pannenkoeken? Maak van je koters alleseters met deze slimme trucs van Maud. Nog even en ze komen bedelen om spruitjes.