Abonnement op bloemen

Bloomon

Dat verdient een ...

De deurbel gaat. Je doet open en voor je staat een stralende bezorger met een net zo stralend boeket voor je neus. Alsjeblieft, voor jou!

Nou wist je al dat hij zou komen, want je heb je abonnement bij Bloomon zelf afgesloten. Maar toch: elke week/ twee weken/ maand (mag je zelf weten) een vers boeket met de prachtigste bloemen krijgen, dat voelt toch gewoon als een cadeau? Helemaal omdat je het anders waarschijnlijk moest doen met een karig bosje van de supermarkt, die je zelf onderweg naar huis nog even mee had gegrist.

Iedere week zorgt een bloemstylist voor een nieuwe bos met verse bloemen, die de Bloomonbezorger op dinsdag en donderdagavond in heel Nederland aflevert. De boeketten zijn er in drie verschillende formaten: medium, large en extra large. Bloemetje cadeau doen? Er zijn ook cadeaukaarten!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Verantwoord trouwen

Op de Grote Dag wil je natuurlijk zonder zorgen ‘Ja, ik wil!’ zeggen. En zonder zorgen, dat betekent ook dat je hebt nagedacht over de ecologische voetafdruk van je parelmoerwitte pumps. 

Documentaire: Indiegame The Movie

Een computerspel maken is ontzettend ingewikkeld. Als je het goed wilt doen tenminste. Jan zag een docu waarin je ontdekt hoe gek je van games moet zijn om er een te ontwikkelen... 

Het Leukste kinderfeestje

Als papa van drie kinderen weet Leuk Mens Niels vast wel hoe je kinderen kan vermaken. Maar een kinderfeestje organiseren blijft altijd een uitdaging!

Een game die je kind slim maakt

Er wordt volop onderzoek gedaan naar het effect bij kinderen die games spelen. Dus wat zou het leuk zijn als er een spel is dat positieve eigenschappen prikkelt bij je grut. Scheelt weer een onrustig uurtje voor het slapen gaan nietwaar? Jan weet welke game je moet hebben.