Abonnement op bloemen

Bloomon

Dat verdient een ...

De deurbel gaat. Je doet open en voor je staat een stralende bezorger met een net zo stralend boeket voor je neus. Alsjeblieft, voor jou!

Nou wist je al dat hij zou komen, want je heb je abonnement bij Bloomon zelf afgesloten. Maar toch: elke week/ twee weken/ maand (mag je zelf weten) een vers boeket met de prachtigste bloemen krijgen, dat voelt toch gewoon als een cadeau? Helemaal omdat je het anders waarschijnlijk moest doen met een karig bosje van de supermarkt, die je zelf onderweg naar huis nog even mee had gegrist.

Iedere week zorgt een bloemstylist voor een nieuwe bos met verse bloemen, die de Bloomonbezorger op dinsdag en donderdagavond in heel Nederland aflevert. De boeketten zijn er in drie verschillende formaten: medium, large en extra large. Bloemetje cadeau doen? Er zijn ook cadeaukaarten!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De lekkerste stamppot

Boris is DJ waardoor hij vaak lang onderweg is of lang aan het werk is. Door dit onregelmatige leven, vindt Boris het belangrijk om toch gezond te eten. Daarnaast is hij ook niet te genieten als hij niet eet. Het liefst eet hij iets wat niet te snel verteert, zo kan hij de avond door draaien. 

Kleurrijke stappers voor heren

Heren opgelet! (Maar dames stiekem ook) Wanneer je op zoek bent naar een uniek paar schoenen, dan ben je bij Mascolori aan het goede adres.

Kussen in het Concertgebouw

Indringende zweetlucht, ferm geduw en een glas bier op je hoofd. Leuk is een concertbezoek vaak wel, maar romantisch? 

Verhuizen met een budget

Marloes is laatst verhuisd. Het is een hele klus om je nieuwe huis te gaan inrichten en eigen te maken. Hoe doe je dat?