Do it yourself... online

fröbelen achter de laptop

de leukste webadresjes

DIY, je kunt er tegenwoordig niet meer omheen. Maar we geven toe: je hebt er vaak een hoop gear voor nodig. Wil je lekker fröbelen, zonder er voor de deur uit te hoeven? Gewoon, achter je trouwe laptop? Online kun je de leukste producten customizen. Hieronder vind je een paar favoriete adresjes:

Via Martine
Hartstikke leuk die Instagram-foto’s, maar ze blijven wel ergens online rondhangen. Martine was een blogger, ontdekte Instagram en maakte de mooiste foto's. Daar moest meer mee te doen zijn. Ze ging aan de slag en bedacht verschillende manieren om ze te vereeuwigen. Als kalender, als forex-bord of als magneet. En nog veel meer. En 't mooie is: jij kunt van je Instagram nu ook al die mooie producten laten maken. De babyfoto's van de kids, vakantiefoto's, memorabele vriendinnen-avonden: laat ze vereeuwigen.

Exprezzit
Een te gek adresje waar je je eigen stof en behang kunt ontwerpen. En om het helemaal af te maken kun je er kussens, dekbedden en gordijnen bestellen. Allemaal natuurlijk van stoffen met je eigen ontwerp of tekening. Heb je een mooi ontwerp gemaakt? Kijk of je het via de shop van Exprezzit kunt verkopen. Je krijgt dan namelijk 5% als een klant jouw stof koopt.

Dressfactor
Een briljant concept: een webshop waar je je eigen jurk kunt ontwerpen. Experimenteer met stoffen, halslijnen en mouwen en ontwerp je eigen favoriete jurk of top. Niet zo creatief? Ze hebben ook ready to wear-jurken in allerlei modellen. En (net als de zelf ontworpen jurken) gemaakt door echte vakmensen. Mocht je de modellen eerst in het echt willen passen, of je willen laten adviseren, dan kan dat in hun atelier in de Amsterdamse Pijp.

Leukedingendoen met Flavourites

TIP VAN Leukedingendoen met Flavourites

Dit is een tip van Flavourites. Op deze website vind je de allerleukste webshops, lekker handig bij elkaar.